האם נהוג לזרז הריון סוכרתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם נהוג לזרז הריון סוכרתי
    סמך
    21/03/2009

שלום, אני עם סכרת הריון מאוזנת בדיאטה, שבוע 38 (37+2) האם נהוג לזרז הריון שכזה גם אם העובר בגודל נורמלי? (עשיתי הערכת משקל לפני חודש והשבוע אני הולכת שוב) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זרוז הריון סוכרתי

פרופ' יריב יוגב
    21/03/2009

כעיקרון בצידה והאיזון הסוכרתי תקין העובר אינו גדול והתנאים הצווארים אינם אידאליים ניתן למשוך את ההריון עד שבוע 40. חריגה מאחד הפרמטרים שציינתי אן תנאים וןבים מבחינת צוואר הרחם ללידה מטים את הכף לטובת השראת לידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלות המשך:

סמך
    22/03/2009

1. מה זה השראת לידה? 2. מה זה נקרא תנאים חריגים בצוואר הרחם? האם רואים את התנאים האלו באולטראסאונד? כי מעולם לא בדקו לי אותו למיטב ידיעתי. שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' יריב יוגב
    22/03/2009

1. זרוז
    2. בדיקה וגינלית להערכת פתיחה ומחיקה של צוואר הרחם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו