תוצאות חלבון עוברי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות חלבון עוברי
    דנה
    21/03/2009

אני בשבוע 18. ממתינה לבדיקת מי שפיר בשבוע 21+5 בגלל cmv חיובי (יעוץ אצל ד"ר פרדו ופרופ' אמיר), בינתיים ממשיכה לא להצליח בבדיקות... בסקירה מוקדמת מורחבת ממצא יחיד ציסטה במוח, הוסבר שהממצא לא נדיר ולרוב זה נספג (פרופ' טפר), חלבון עוברי שחזר לפני מס' ימים תוצאת hcg 3.21 בשני הריונות קודמים סכרת הריון, בהריון נוכחי העמסה משבוע 17 בינתיים תקינה לגמרי. הריון קודם משבוע 37 הסתידויות בשילייה אך הלידה לא זורזה. (נשלחתי על ידך להעמסה בשבוע 40+1 בשל משקל עובר ואז התגלתה הסכרת ונותחתי). השאלה: האם על הרופא המטפל להפנות אותי להמשך מעקב הריון בסיכון לאור עברי ותוצאות החלבון העוברי? האם יש לגשת ליעוץ גנטי בשל תוצאות אלה, למרות שממילא אבצע מי שפיר והאם ידוע לך אם תוצאות החלבון העוברי דורשות סקירה נוספת ממוקדת עוד לפני מי השפיר ואם כן, האם זה מבוצע ע"י קופת החולים או ביה"ח ולא באופן פרטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות חלבון עוברי

הוספת תגובה

• תוצאות חלבון עוברי

פרופ' יריב יוגב
    22/03/2009

אין מניעה מייעוץ גנטי אך מאחר ומבצעת ממילא דיקור ערכו נמוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האםתוכל לענות גם על שאר השאלות?

דנה
    22/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' יריב יוגב
    22/03/2009

אני מניח שאת ממילא במעקב הריון בסיכון בשל CMV מומלץ מעקב הריון יותר צמוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו