מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אזופי ומי שפירשמרית24/03/2009
שלום אני בת 28 הריון שני לידה אחת ההריון הינו ספונטני ואני חולת קרהון .כרגע בהתקף חריף נוטלת 100 מ"ג אזופי ביום, גם לפני ההריון וראפאסל 4 גר' רק בתקופה האחרונה , הייתי ביעוץ גנטי והם אישרו לי שם לבצע בדיקת מי שפיר על חשבון קופ"ח אך לא אמרו באופן ברור אם לבצע את הבדיקה הם השאירו לי את האפשרות לבחור , אני מאוד מבולבלת כיוון שהרופא שמטפל בי מתחילת ההריון אמר לי שאם סקירת המערכות תצא תקינה ואכן היא יצאה וכן בדיקת החלבון העוברי שעדיין לא קיבלתי את התשובה, אני בשבוע 17+ ,גם כן תצא תקינה הוא היה מוותר על בדיקת מי השפיר, אך הרופאה אשר פגשתי במחלקה להריון בסיכון לפני יומיים אמרה שהיא היתה מבצעת את הבדיקה בגלל האזופי שהוא מתערב בחלוקת התא , אני מאוד מבולבלת ואיני יודעת מה לעשות האם עלי לבצע את מי השפיר או לא ? אבקש את דעתכם בעניין, האם באמת במידה והחלבון העוברי וסקירת המערכות הראשונה יוצאים תקינים האם זה מספק במקרה שלי של נטילת הכדורים האלו ובנוסף ההתקף של הקרהון אותו אני חווה כעת? אודה לתשובה מהירה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשמרית
פרופ' יריב יוגב25/03/2009יש צורך בייעוץ מסודר מעבר לרמת האינטרנט
קבעי פגישת ייעוץ מסודר
לצןרך העמקת הידע שלך לגבי השפעת התרופה על ההריון פני למרכז הטרטולוגי בירושלים טלפון
02-6243669* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שמרית25/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)