אזופי ומי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אזופי ומי שפיר
    שמרית
    24/03/2009

שלום אני בת 28 הריון שני לידה אחת ההריון הינו ספונטני ואני חולת קרהון .כרגע בהתקף חריף נוטלת 100 מ"ג אזופי ביום, גם לפני ההריון וראפאסל 4 גר' רק בתקופה האחרונה , הייתי ביעוץ גנטי והם אישרו לי שם לבצע בדיקת מי שפיר על חשבון קופ"ח אך לא אמרו באופן ברור אם לבצע את הבדיקה הם השאירו לי את האפשרות לבחור , אני מאוד מבולבלת כיוון שהרופא שמטפל בי מתחילת ההריון אמר לי שאם סקירת המערכות תצא תקינה ואכן היא יצאה וכן בדיקת החלבון העוברי שעדיין לא קיבלתי את התשובה, אני בשבוע 17+ ,גם כן תצא תקינה הוא היה מוותר על בדיקת מי השפיר, אך הרופאה אשר פגשתי במחלקה להריון בסיכון לפני יומיים אמרה שהיא היתה מבצעת את הבדיקה בגלל האזופי שהוא מתערב בחלוקת התא , אני מאוד מבולבלת ואיני יודעת מה לעשות האם עלי לבצע את מי השפיר או לא ? אבקש את דעתכם בעניין, האם באמת במידה והחלבון העוברי וסקירת המערכות הראשונה יוצאים תקינים האם זה מספק במקרה שלי של נטילת הכדורים האלו ובנוסף ההתקף של הקרהון אותו אני חווה כעת? אודה לתשובה מהירה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אזופי ומי שפיר

הוספת תגובה

• לשמרית

פרופ' יריב יוגב
    25/03/2009

יש צורך בייעוץ מסודר מעבר לרמת האינטרנט
    קבעי פגישת ייעוץ מסודר
    לצןרך העמקת הידע שלך לגבי השפעת התרופה על ההריון פני למרכז הטרטולוגי בירושלים טלפון
    02-6243669

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שמרית
    25/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו