תת פעילות בבלוטת התריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת פעילות בבלוטת התריס
    יפעת
    31/03/2009

שלום רב
    אני בהיריון שבוע 7+7, עוד לא הלכתי לראות דופק, מחכה לשבוע 8. בכל מקרה יש לי גם סכרת, מאוזנת על ידי משאבה בודקת 7 פעמים ביום וגם תת פעילות בבלוטת התריס נוטלת 900 מיקרוגרם בשבוע. נכנסתי להיריון מאוזנת. לפני שבועיים ב- 16 למרץ עשיתי בדיקה TSH בשבוע 5 היה 3.25 ו- T4 היה 12.03 היום עשיתי שוב ושומו שמיים ה- TSH הפך להיות 11.02 ו- T4 הפך להיות 11, אני אחרי שתי הפלות בשבועות ראשונים וגם אז הבלוטה השתוללה לי. למה לא נתנו לי לעשות בדיקה כל שבוע? למה חיכו שבועיים? בטח עשיתי נזק לעובר. הבטא שלי בתחילת ההיריון בשבוע 4+4 הייתה 1004 והיום 50252, לפי בדיקה של הכפלות זה היה צריך להיות בסביבות 80000 כאילו הבטא עצרה שבוע שעבר מתי שגם הבלוטה התחילה להשתולל. אין לי עם מי לדבר ואני לא מפסיקה לבכות. מפחדת מפעם שלישית הפלה.אני מטופלת בהיריון בסיכון גבוה בבלינסון אבל הם רק דאגו לטפל לי בסוכר את הבדיקה של ה- TSH אני דאגתי לעשות בעצמי....מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת פעילות בבלוטת התריס

הוספת תגובה

• ליפעת

ד''ר אלי רימון
    31/03/2009

הערכים של FT4 שאת מתארת הם סבירים ולכן אין צורך לבכות
    את צריכה להגיע בדחיפות ליעוץ הריון בסיכון בדחיפות
    לגבי הבטא איננו עוקבים בשלב זה אחר רמות הבטא והן אינן עולות בצורה משמעותית משבוע זה והלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו