חלבון בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלבון בשתן
    shardim
    08/04/2009

שלום ,
    אני בשבוע 29 - הריון שני- תאומים עם סכרת טרום הריונית .הריון ראשון הסתיים ב-iufd בשבוע 41. מטופלת באינסולין מסוג mixtard ודי מאוזנת . לאחרונה בבדיקת שתן ע"י סטיק הופיע חלבון בשתן ( פעם אחת שני פלוסים ופעם אחת פלוס אחד). בבדיקת שתן לתרבית - protein 50 , הרופא המליץ על איסוף של 24 שעות . היום קיבלתי את התוצאה והיא PROTEIN- URINE 24h-401, PROTEIN- U SAMPLE -23.
    מה זה אומר ? אני מודאגת , כי לא אוכל לפנות אליו הרבה זמן בגלל החגים .
    אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלבון בשתן

הוספת תגובה

• לשרדים

ד''ר אלי רימון
    08/04/2009

זהו סימן בעיקר לרעלת הריון
    עלייך לפנות ליעוץ רופא הריון בסיכון שכן את בשלב מוקדם בהריון וסיפור מילדותי לא נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה בבקשה לבירור קצר

shardim
    09/04/2009

האם יתכן שיש לי רעלת הריון רק על סמך חלבון בשתן . לחץ הדם שלי תקין לחלוטין , אפילו לא מגיע ל 120/80- תמיד נמוך יותר ( לחץ הדם שלי לפני ההריון תמיד כ-90/60) , אך לעיתים קרובות יש לי כאבי ראש אפילו באמצע הלילה ולפעמים כמה פעמים ביום (עוברים עם אקמול , אבל חוזרים תוך כמה שעות ) ?
    האם חלבון יכול להופיע גם כתוצאה של סכרת?
    תודה רבה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעלת

ד''ר אלי רימון
    09/04/2009

חלבון יתכן על רקע סוכרת קשה עם פגיעה כליתיתידועה וזה לא המקרה. לכן יש להניח שמדובר ברעלת
    כפי שאמרתי פני ליעוץ רופא הריון בסיכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו