סכרת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכרת הריון
    אני
    09/04/2009

רציתי לשאול האם קיים איזשהוא קשר בין צירים מוקדמים לבין סכרת הריון??
    אפרט קצת:
    אני בשבוע 29 סובלת מצירים מוקדמים מחודש שלישי בערך....מטופלת בפרסולאט ונמצאת במעקב אחר צואר הרחם שכרגע ארוך וסגור תודה לאל.
    בשבוע 27 עשיתי בדיקת העמסת סוכר של 100 ויצא ערך אחד גבוה מהרגיל, קיבלתי יעוץ מדיאטנית ושיניתי את התזונה...כמו כן נדרשתי לקנות מכשיר לבדיקת סוכר ולבדוק אחרי כל ארוחה..

מאז ההתמדה על תזונה נכונה והפחתה בסוכרים ופחמימות אני מרגישה רגיעה מצד ההתקשויות בבטן, האם יכול להיות קשר?

בנוסף רציתי לציין שעד שבוע 27 העובר זז המון המון בבטן ולפעמים זה אפילו הדאיג אותי שהוא כ"כ משתולל ומהשינוי התזונתי הוא נרגע ועכשיו ממש ברור מתי הוא ישן ומתי ער , והוא כבר לא זז בהיסטריה. כשהוא ער אני מרגישה את תנועותיו בבירור...ועוקבת אחר זה (3 פעמים בחצי שעה) האם יש קשר לכמות הסוכר בדם? שגרמה לו להיות בחוסר שקט וכרגע שהמינון נכון הוא רגוע יותר ומצליח יותר לישון?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכרת הריון

הוספת תגובה

• סוכרת

ד''ר אלי רימון
    10/04/2009

אין קשר בין צירים ללידה
    יתכן שדיאטה תשפיע על תנועתיות העובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו