cmv והדבקות חוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• cmv והדבקות חוזרת
    טל
    15/04/2009

שלום וחג שמח

אני בשבוע 26, IGM שלילי ו igG חיובי מגדול מ 250. הערכים יציבים מזה 4 שנים לערך

עברתי בדיקת מי שפיר בשבוע 19 תקינה -לא נבדק הדבקות העובר ל cmv

שאלתי היא:

בשבוע ה 18 חליתי בווירוס קשה עם חום שיעולים וחולשה כללית חזקה. כאשר הרופאה טענה שלא ניתן לדעת אם זה cmv אך מאחר ואני מחוסנת אין מקום לדאגה. גם היום בשבוע 26 יש לי התקררות, ליחה בסמפונות עם שלפוחויות בשפתייםללא חום מן הסתאם לא ניתן לשלול שוב אם זה cmv או לא.

ואני בלחץ שכן אני יודעת שישמצבים של הדבקות חוזרת במחלה וקולגה מהעבודה שלי נאלצה לעבור לידה שקטה בשבוע דומה עקב הדבקות העובר במחלה. האם ייתכן שנדבקתי ממנה? מה הסיכוי שיש לי שוב את הווירוס?

הרופאה שלי לא מוכנה להפנותי ל בדיקות דם לגילוי הנגיף- זה כבר נהייה משהו עקרוני אצלה שהיא לא מוכנה לעסוק כהגדרתה ברפואה מתגוננת. מה עושים? האם אני אמורה להיות במתח עד ללידה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    cmv והדבקות חוזרת

הוספת תגובה

• cmv והדבקות חוזרת

פרופ' יריב יוגב
    15/04/2009

הרופאה שלך צודקת
    את מחוסנת
    יתא על כן לא ברורה כלל המשמעות (אם בכלל) של הדבקה שניונית בשבוע כה מאוחר(יש לזכור שיש תקופת חביון עד להופעת הנוגדנים ואבחון המחלה)
    גם אני הייתי נוהג כמו הרופאה שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו