מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- cmv והדבקות חוזרתטל15/04/2009
שלום וחג שמח
אני בשבוע 26, IGM שלילי ו igG חיובי מגדול מ 250. הערכים יציבים מזה 4 שנים לערך
עברתי בדיקת מי שפיר בשבוע 19 תקינה -לא נבדק הדבקות העובר ל cmv
שאלתי היא:
בשבוע ה 18 חליתי בווירוס קשה עם חום שיעולים וחולשה כללית חזקה. כאשר הרופאה טענה שלא ניתן לדעת אם זה cmv אך מאחר ואני מחוסנת אין מקום לדאגה. גם היום בשבוע 26 יש לי התקררות, ליחה בסמפונות עם שלפוחויות בשפתייםללא חום מן הסתאם לא ניתן לשלול שוב אם זה cmv או לא.
ואני בלחץ שכן אני יודעת שישמצבים של הדבקות חוזרת במחלה וקולגה מהעבודה שלי נאלצה לעבור לידה שקטה בשבוע דומה עקב הדבקות העובר במחלה. האם ייתכן שנדבקתי ממנה? מה הסיכוי שיש לי שוב את הווירוס?
הרופאה שלי לא מוכנה להפנותי ל בדיקות דם לגילוי הנגיף- זה כבר נהייה משהו עקרוני אצלה שהיא לא מוכנה לעסוק כהגדרתה ברפואה מתגוננת. מה עושים? האם אני אמורה להיות במתח עד ללידה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv והדבקות חוזרת
פרופ' יריב יוגב15/04/2009הרופאה שלך צודקת
את מחוסנת
יתא על כן לא ברורה כלל המשמעות (אם בכלל) של הדבקה שניונית בשבוע כה מאוחר(יש לזכור שיש תקופת חביון עד להופעת הנוגדנים ואבחון המחלה)
גם אני הייתי נוהג כמו הרופאה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)