APLA ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• APLA ועוד
    רוני
    18/04/2009

שלום רב לרופאים,

הוגדרתי ככל הנראה כ- APLA (בדיקה חוזרת בעוד 3 שבועות- אך יצא חיובי בשתי שיטות + הפלות בעברי). בנוסף יש לי ITP ובשל בעיות פוריות (FSH גבוה למרות גילי - 32) אני בטיפול של רופא פוריות. בינתיים ביצעתי הזרעה על ביוץ טבעי אך הזרקתי אוביטרל (ההזרעה היתה בין ימי החג) וכן אנדומטרין לתמיכה עד לתוצאות הביתא. בינתיים לא מקבלת קלקסן ונאמר לי להמתין עד לבדיקת ההריון. האם אין צורך בטיפול בקלקסן/אספירין לפני כן בשל קבלת האנדומטרין או האוביטרל? אני בעיקר מוטרדת מעוד הפלה וכמובן מקרישים. את הבדיקה עלי לבצע לקראת סוף השבוע - ביום חמישי. לא כדאי להתחיל קודם לכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    APLA ועוד

הוספת תגובה

• רוני

ד''ר אלי רימון
    19/04/2009

אף כי תחום הקרישיות קרוב לליבי ולתחום המחקר שלי אין עדות שטיפול בקלקסן ואספירין במהלך טיפול השרית ביוץ מונע הפלות. יתרה מזאת אין עדות שמתן טיפול מבדיקת הריון חיובית שפרה תוצאות ואף על פי כן אנו מטפלים מוקדם כבר בשלב בדיקת הריון חיובית.
    התהליך השרית הביוץ שאת עוברת אין צורך בטיפול נוגד קרישה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על ההתיחסות המקצועית

רוני
    19/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו