תעסוקה לנשים בהריון בסיכון גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעסוקה לנשים בהריון בסיכון גבוה
    צלילה ראש
    20/04/2009

שלום לכם.
    שמי צלילה ואני מאמנת בדרגת מומחה, מטפלת בקנסיולוגיה, ריקיי, פרחי בך ומודעות.
    עשיתי המון סדנאו ויש לי רעיון מדליק לנשים ששוכבות בבה"ח או בבית לתקופות ארוכות ...
    הרעיון הוא לעשות איתן עבודה עם המודעות ויצירתיות שלי כמו לבנות "יומן מסע" אבל דרך התת מודע.. לא כמו שאפשר לקנות הרגילים... משהו מיוחד. פעם בשבוע לבוא לשעתיים לעשות עבודות שקשורות להרגשות למחשבות לדאגות לפחדים. עבודה רוחנית ועבודה מעשית.
    אני עשיתי את זה עם בחורה אחת וזה היה מדהים..... הגעתי אליה בדיוק כשקיבלה את המגנזיום והיא הרגישה שהיא נשרפת מבפנים.... והתחלתי איתה עבודה עם התת מודע והיא הצליחה לעבור את הכאב הזה - השקית הראשונה.... אחר כך אמרו לנו שמתרגלים...
    נו? מה אותם אומרים? הייתי ברורה?
    אשמח לתגובה
    צלילה ראש
    054-6602542

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לצלילה

ד''ר אלי רימון
    21/04/2009

בניגוד למה שאומרים עלינו הרופאים ה"קונבציונלים" אנו ערים למרכיב הנפשי הקשור בסיטואציה של שמירת ההריון. ביחידה להריון בסיכון באיכילוב נעשית עבודה בתחום הנפשי-רגשי.
    נשמח לשמוע את הרעיון ולשקול שילוב בסדנאות הקיימות
    אנא פני לאתי אחות אחראית ביחידה להריון בסיכון גבוה באיכילוב-052-4266577

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על ההפניה - מאד מעריכה

צלילה ראש
    21/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו