מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- cmvמודאגת22/04/2009
שלום
אני בת 35, הריון שבוע 17
תוצאות בדיקה שבוצעה בשבוע 9
cmv igG 5.9 positive
cmv igM negative
תוצאות בדיקה שבוצעה בשבוע 17
cmv igG positive >22
cmv igM negative
בין מועדי שתי הבדיקות היתה לי מחלת חום של יומיים עם חום גבוה
אני מתכוונת להתייעץ עם מרפאת זיהומים של מערך ההריון בבילינסון, אבל מכיון שהתור הוא רק בעוד שלושה שבועות הייתי שמחה לקבל אינפורמציה ראשונית -
האם העלייה בערכי IGG יכולה להעיד על הדבקה למרות IGM שלילי? מה הסיכויים לכך?
אני אמורה לבצע בדיקת מי שפיר (בשל הגיל) בעוד שבועיים - האם יש מקום לדחות הבדיקה עד לאחר היעוץ במרפאת זיהומים?
האם כדאי כבר עתה לבקש מהרופאה שלי הפניה לבדיקות דם נוספות (שיעידו על מועד ההדבקה, למשל) על מנת להגיע עם התשובות ליעוץ?
אודה מאוד על התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV
ד''ר אלי רימון22/04/2009הייתי מציע לנצל את הזמן לבדיקה חוזרת חדשה + בדיקה של כל הדגימות הקודמות באותה ערכה לצורך השואה. אם קיים ספק כדאי לדחות את מי השפיר עד לביקורת בבלינסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)