צירים מוקדמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צירים מוקדמים
    יוליה
    07/05/2009

שלום!
    אני בשבוע 16, עד כה הבדיקות תקינות, למעט עובדה שיש לי רחם עם מחיצה. התחלתי להרגיש התכווצויות חזקות וכואבות של רחם פעם בכמה שעות,לעיתים פעם ביום, לעיתים למשך כשעה ולעיתים מספר דקות.
    בהריון קודם היו התכווצויות בעלות אופי דומה החל מסוף חודש שישי, הייתי בשמירת הריון, לא קיבלתי טיפול תרופתי, אך קיבלתי הנחיה להימנע מפעילות שגרמה לצירים וזה היה בפועל כמעט כל הזמן לשכב. בסוף בשבוע 37.5 התישבתי לכמה שעות ובאותו לילה הייתה ירידת מים וילדתי. במשך שמירת הריון מדי פעם הייתי באה לקופ"ח כשנראה שתדירות צירים התגברה, עשו מוניטור, ראו צירים חלשים, צוואר הרחם נשאר סגור.
    מניסיון של הריון קודם ברור לי שהתכווצויות שאני חשה עכשיו אלה לא צירי לידה שהיו בהרבה יותר כואבים.
    גם עכשיו אני ממש מרגישה ככשאני שוכבת לגמרי זה משתפר, ומופיע במאמץ, כמו אפילו 10 דקות עבודות בית.
    האם יש מה לעשות עכשיו או שבכל מיקרה לפני שליש אחרון לא עושים כלום? האם כדאי להיבדק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צירים מוקדמים

הוספת תגובה

• ליוליה

ד''ר אלי רימון
    07/05/2009

אמנם לא ניתן לעשות דבר אך כדאי להבדק ולראות מה מצב הצואר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו