מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון מחוץ לרחםרינה07/05/2009
שלום רב,
בשל הריון מחוץ לרחם קיבלתי זריקת מטוטרקסט ביום שבת האחרון 2.5
בבדיקת בטה יומיים קודם התקבלו ערכי בטה של 680
בבדיקת בטה שנערכה 4 ימים לאחר הזריקה ערכי הבטה עלו ל-860
האחות אמרה שהתוצאה תקינה כיוון שבשלב ראשון אחרי הזריקה הערכים עולים ורק אח"כ מתחילים לרדת
אני מוטרדת מהתוצאה ומתשובת האחות
האם באמת העליה בערכי הבטה בשלב זה תקינה ?
ושאלה נוספת לי - כמה זמן מזריקת המטוטרקסט מומלץ לא להכנס להריון - רופאים שונים נותנים זמנים שונים בין 3 חודשים לחצי שנה. מה אתם אומרים ?
תודה רבה,
רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרינה
ד''ר אלי רימון07/05/2009האם באמת העליה בערכי הבטה בשלב זה תקינה ? יש צורך בבדיקה חוזרת עוד שבוע לראת מה המגמה
ושאלה נוספת לי - כמה זמן מזריקת המטוטרקסט מומלץ לא להכנס להריון - רופאים שונים נותנים זמנים שונים בין 3 חודשים לחצי שנה. מה אתם אומרים ? לדעתי חצי שנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רינה08/05/2009חשוב היה לי לשמוע דעה נוספת
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)