מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת קלקסן 20מ"גתמרה11/05/2009
שלום,
לאחר 2 הריונות טבעייים שהסתיימו בסביבות שבוע 9-ללא דופק,
הריון שלישי לאחר IVF, שהסתיים גם הוא בשבוע 9-ללא דופק,
וכעת הריון רביעי לאחר IVF שבוע 22. מהלך הריון תקין (כולל סקירת מער' מאוחרת תקינה לחלוטין).
אחרי 3 ההפלות בוצע בירור-הכל תקין, כולל קרישיות יתר.
בהריון הנוכחי הוחלט על טיפול מניעתי בקלקסן 20מ"ג מההחזרה. ברצוני להפסיק את השימוש בקלקסן:
1. האם העובר מפתח "תלות" בקלקסן וההפסקה עלולה לפגוע?
2. האם שימוש בקלקסן מונע לידה טבעית?
3.האם יש צורך בהפסקה הדרגתית?
קלקסן 20מ"ג - מינון מאוד מאוד נמוך עד זניח לפי מה שאני מבינה מתגובות הרופאים שסביבי. (אני שוקלת כיום 45.5 גובה 1.57) הרופא שהחליט על מתן הקלקסן נמנע מלקבל החלטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת קלקסן
פרופ' יריב יוגב11/05/2009ההתויה לטיפול בקלקסן במינון זה בהריון אינה ברורה לי
נא התיעצי עם הרופא שהחליט על טיפול זה לגבי הפסקתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת קלקסן 20 מ"ג
תמרה12/05/2009הרופא שהחליט על מתן הקלקסן הוא הרופא לפריון שטיפל בי. לבקשתי לברר אם אפשר להפסיק את מתן הקלקסן הוא החליט לא להחליט והשאיר את ההחלטה בידים שלי. שאר הרופאים בקופה בה אני מטופלת (בינהם רופא להריון בסיכון) מחזירים אותי אליו. התשובה היחידה שקיבלתי ממנו היא - שאין לדעת. אני מעוניינת להפסיק ורוצה לדעת אם יכול להגרם נזק ואם יש לעשות זאת בצורה הדרגתית? כאמור מדובר במינון של 20 מ"ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת קלקסן 20 מ"ג
פרופ' יריב יוגב13/05/2009אני חוזר שוב-- מאחר וההתויה לטיפול אינה ברורה פני לרופא שהמליץ על הטיפול כדי שימליץ ויורה לך מתי להפסיקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)