הפסקת קלקסן 20מ"ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת קלקסן 20מ"ג
    תמרה
    11/05/2009

שלום,
    לאחר 2 הריונות טבעייים שהסתיימו בסביבות שבוע 9-ללא דופק,
    הריון שלישי לאחר IVF, שהסתיים גם הוא בשבוע 9-ללא דופק,
    וכעת הריון רביעי לאחר IVF שבוע 22. מהלך הריון תקין (כולל סקירת מער' מאוחרת תקינה לחלוטין).
    אחרי 3 ההפלות בוצע בירור-הכל תקין, כולל קרישיות יתר.
    בהריון הנוכחי הוחלט על טיפול מניעתי בקלקסן 20מ"ג מההחזרה. ברצוני להפסיק את השימוש בקלקסן:
    1. האם העובר מפתח "תלות" בקלקסן וההפסקה עלולה לפגוע?
    2. האם שימוש בקלקסן מונע לידה טבעית?
    3.האם יש צורך בהפסקה הדרגתית?
    קלקסן 20מ"ג - מינון מאוד מאוד נמוך עד זניח לפי מה שאני מבינה מתגובות הרופאים שסביבי. (אני שוקלת כיום 45.5 גובה 1.57) הרופא שהחליט על מתן הקלקסן נמנע מלקבל החלטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת קלקסן 20מ"ג

הוספת תגובה

• הפסקת קלקסן

פרופ' יריב יוגב
    11/05/2009

ההתויה לטיפול בקלקסן במינון זה בהריון אינה ברורה לי
    נא התיעצי עם הרופא שהחליט על טיפול זה לגבי הפסקתו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת קלקסן 20 מ"ג

תמרה
    12/05/2009

הרופא שהחליט על מתן הקלקסן הוא הרופא לפריון שטיפל בי. לבקשתי לברר אם אפשר להפסיק את מתן הקלקסן הוא החליט לא להחליט והשאיר את ההחלטה בידים שלי. שאר הרופאים בקופה בה אני מטופלת (בינהם רופא להריון בסיכון) מחזירים אותי אליו. התשובה היחידה שקיבלתי ממנו היא - שאין לדעת. אני מעוניינת להפסיק ורוצה לדעת אם יכול להגרם נזק ואם יש לעשות זאת בצורה הדרגתית? כאמור מדובר במינון של 20 מ"ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת קלקסן 20 מ"ג

פרופ' יריב יוגב
    13/05/2009

אני חוזר שוב-- מאחר וההתויה לטיפול אינה ברורה פני לרופא שהמליץ על הטיפול כדי שימליץ ויורה לך מתי להפסיקו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו