מיקרוהמטוריה בשבוע 30

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקרוהמטוריה בשבוע 30
    טל
    11/05/2009

שלום
    אני בשבוע 30 להריון ב 12.08 בבדיקת שתן נמצאו אריטרוציטים בשתן 50 (כאשר הטווחה המותר בהוא עד 10
    היום נמצא ערך של 150 וכנראה מדובר במיקרוהמטוריה אני בבירור באולטראסאונד כליות ובדיקת גלילים בשתן. כמו כן אני חייבת להגיע למרפאה להריון בסיכון .לצערי לא הוסבר לי מדוע עלי להיות במעקב שם. מהם הסיכונים לעובר ובכלל כל עיניין הכליות לא מובן לי.בנוסף מזה חודש אני סובלת מכאבים בצלעות האמצעיות בצד ימין מצד הקדמי כאבים חזקים חשבתי שאולי זה העובר שגדל אך הגניקולוגית אמרה לי שלא צריכים להיות כאבים כה קשים בשלב זה. חשוב לי להדגיש שכאשר אני בשכיבה הכאב פוחת משמעותית (אולי יש מקום יותר לעובר?). האם לדעתכם מדובר בכליות שאולי מוגדלות וגורמות לכאבים ולחצים כה רבים הצלעות ימין? מה בעינייכם זה עכול להיות?

בבקשה נסו להיות כמה שיותר מפורטים

תודה
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיקרוהמטוריה בשבוע 30

הוספת תגובה

• מיקרוהמטוריה בשבוע 30

פרופ' יריב יוגב
    12/05/2009

לחלק מן הנשים בהריון יש מיקרוהמטוריה. יש להעריך שוב ממצא זה כ 6 שבועות לאחק הלידה. מגוון האםשריות רב אך בד"כ מדובר בממצא חולף
    ללא בדיקה מסודרת לא ניתן מעל גבי האינטרנט להתייחס לכאב ספציפי
    במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו