מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריון בהריון תאומיםחלי11/05/2009
שלום רב !
אני בשבוע 23 עם הריון תאומים לאחר הפרייה .
אני מטופלת אצל רופא דרך קופ"ח לאומית פניתי אליו לשם שמירת הריון עקב כך שאני סובלת מכאבי גב חזקים , לחץ בבטן תחתונה , דקירות אין סופיות באזור המשפעה ,נפיחות ברגליים , אני עובדת רחוק מהבית 8 שעות וזה כרוך בנסיעה ממושכת של שעה הלוך ושעה חזור כל יום .פשוט קשה לי לתפקד מהרגיל מיום ליום .
הרופא לא מעוניין לתת לי שמירת הריון ומסביר כי כל עוד אין פתיחה של צוואר הרחם לא אוכל לקבל שמירה . בקשתי לפחות כמה ימי מנוחה בבית אמר לי שאפנה לרופא משפחה . אני מרגישה שאין לי עם מי לדבר ואני ממש בלחץ לגבי המצב , כי אני לא רוצה ללדת בחודש מוקדם, גם ככה זה הריון יקר וחיכיתי לו לא מעט זמן .
שאלתי אם אפנה לרופא פרטי מה הסבירות ששם אוכל לקבל שמירה מוקדמת
ובנוסף האם ככה אמור להתנהג רופא של קופ"ח , מסרב לתת ימי מחלה ולא מתייחס כראוי לכאבים שיש לי מעבר לכך שלא רואה התקצרות צוואר הרחם .
אודה לתשובתכם בהקדם!
בברכה חלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון בהריון תאומים
פרופ' יריב יוגב12/05/2009הריון תאומים אינו מהווה סיבה בפני עצמה לשמירת הריון
במידה ומעונינת פני לרופא תעסוקתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)