מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תענו לי בבקשהרודה26/05/2009
שלום לכם..
אני בת 28.04 , הריון שני ואני נמצאת בשבוע ה29 .מין העובר : בן
עברתי כל הבדיקות (סוכר , אולטרסואנד, סקירה מורחבת, חלבון עוברי ושקיפות עורפית )והכל היה מאה אחוז תקין ולא נתגלה שום בעיה ..
בבדיקת האולטרסואנד האחרונה שבצעתי היו הנתונים הבאים:
74 מ"מ BPD,
272 מ"מ Head cir,
249 מ"מ AB cir
יחס HC/AC 1.09
femur len 56 מ"מ
משקל : 1370
ונמצא שקוטר חדר מוח צדדי שמאלי 10מ"מ, בקש ממני לערוך בדיקות דם של הטקסופלסמה והאדמת וגם CMV והירבס סמבלקס.
ולעשות עוד שובעיים אולטרסואנד..
התוצאות הן:
יחידות תוצאה שם בדיקה
- NEGATIVE HERPES HSV2 IgG
- IU/ml 3.00 לא מחוסן TOXOPLASMA IgG
- AU/ml 3.00 NEGATIVE TOXOPLASMA IgM
- IU/ml 52.3 מחוסן RUBELLA Ab IgG
- שלילי CMV IgM
מה משמעות התוצאות?
את האמת אני מאוד מודאגת ולא יכולה לישון ולחכות עוד שבועיים זה קריטי בשבילי רוצה לדעת מה הסיכון להפסקת ההריון שלי ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרודה
פרופ' יריב יוגב27/05/2009הבדיקות הסרולוגיות תקינות
הרושם שלי שאת מקבלת ייעוץ הולם ובמעקב מסודר
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)