פער בהיקף בטן שהולך וגדל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פער בהיקף בטן שהולך וגדל
    דגנית
    28/05/2009

שוב חזרתי מאולט'' ולמרות שהלכתי נינוחה ובדעה שהעוברית שלי סתם רזה התברר לי שהפער גדל ב-שבוע וחצי,ועכשיו עומד על שבועיים וחצי פער,תאריך הוסת האחרון הוא 8.10.08 והגודל של העובר היה עד היום ולפי השקיפות לפי ה-10.10.08

המדדים הם:

BPD-

83 מ"מ מתאים ל-33+2

HC-

297 מ"מ ,מתאים ל 32+6

AC-

258 מ"מ,מתאיםל-30

FENUR-

64 מ"מ,מתאים ל33

גיל הריון ממוצע:32+2

משקל: 1774 +- 260 גרם

ששאלתי נאמר לי שהיא באחוזון ה-35 לאחר שלפני שבועיים וקצת אמרו לי שהיא כמעט ב-50

לגבי השליה נאמר לי שהיא נראית טוב ושכמות המיי שפיר שלי גם תקינים...

מעבר למעקב שאני יודעת שאני צריכה לעשות,אני באמת רוצה לדעת למה זה קורה.כי הפעם נראה לי מאוד משמעותי,מה גם שאחרי הביקורת הקודמת באמת כולם אמרו לי שהפער הוא עד שבועיים ואין מה לדאוג,ועכשיו הוא אחרי שבועיים,אז ממה יש לי לדאוג???
    יש לציין שבדקתי זרימון ,ואת הבדיקות דם הרלוונטיות ומתחילת ההריון כל הבדיקות יצאו תקינות,הגנטיות והשקיפות והסקירה

בבקשה אני לחוצה נורא,אף אחד לא אומר לי מה יכולות להיות ההשלכות,אם מדובר בחו"ח במום או סתם עובר קטן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פער בהיקף בטן שהולך וגדל

הוספת תגובה

• פער בהיקף בטן שהולך וגדל

פרופ' יריב יוגב
    29/05/2009

פרט למעקב בלבד אין צורך בהתייחסות נוספת בשלב זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר קצת הסברים לגבי השלכות?

דגנית
    31/05/2009

או איזשהם נתונים סטטיסטים לגבי הריונות אחרים שהסתיימו בהצלחה או לא...?
    ומתי צריך להתחיל לדאוג? כל הזמן אמרו לי עד שבועיים תקין,ועכשיו שעבר את השבועיים,אומרים לי שנתונים אחרים תקינים עדיין... לא ברור העניין
    מיותר לצין שכאשר אין שום תשובה ברורה המחשבות שרצות בראש הם האיומות ביותר,אני מבינה שאף אחד לא יכול להבטיח כלום,אבל קצת כיוון לתסריט מתוכנן,בהנחה שכל הבדיקות טובות והפער הוא רק בבטן.. האם יתכן שזה רק מבנה גוף באמת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדגנית

ד''ר אלי רימון
    31/05/2009

האטה בצמיחת העובר הוא נושא מורכב שדורש ניתוח עקומות קצב הגדילה מתחילת ההריון,בדיקות גנטיות וחלבון עוברי.
    לכן לא נוכל לתת לך תשובות מפורטות באתר
    עלייך לפנות ליעוץ מסודר של רופא הריון בסיכון
    כמובן שיש צורך במעקב גדילה כל כשבועיים וניטור עוברי לפחות פעם בשבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו