שמירת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון
    הריונית
    12/06/2009

אני בהריון בסיכון גבוה עקב סכרת טרום הריונית כנראה שהתגלתה לי בשבוע 13 להריוני, וכן אני קיבלתי הוראה מהרופא להזריק לעצמי 3 פעמים ביום אינסולין, בבוקר, בערב ולפני השינה.
    היום אני בשבוע 34 אחרי אשפוזים חוזרים בבית חולים לשם איזון סכרת שלא ממש מתאזנת בזמן שאני נמצאת במקום עבודתי (חשוב לציין שבבית חולים אני מאוזנת)
    במקום עבודתי לא ממש מאפשרים לי לאכול סדיר לפי הוראות הרופא והדיאטנית, למרות שחזרתי ואמרתי הרבה פעמים למעסיקיי וכן שלחתי להם גם מכתב מהרופא בעניין זה.
    מאחר שאני בשבוע מתקדם וישנם ימים שאני עובדת כ - 9- 10 שעות ביום, דבר זה מקשה עליי להשאר ערה בשעות הערב ולאכול ארוחת ערב וארוחה לפני השינה והזרקת אינסולין במועד.
    אני חוששת שאני עלולה בעקבות הקושי שלי בעבודה, ללדת לידה מוקדמת.
    חשוב עוד לציין שהרופא הפנה אותי באשפוז האחרון לבית חולים גם מכיוון שהניטור העוברי, לטענתו, לא היה תקין,
    אחד מהרופאים בבית החולים אמר לי כי הוא מאפשר לי מנוחה בביתי שבוע וחצי אחרי האשפוז, ואילו במכתב השחרור המלצה זו לא נכתבה שם, וכן הרופא המטפל שלי שעובד באותו הבית חולים לא מסכים לאפשר לי שמירת הריון.
    אני מרגישה גם שהאשפוזים החוזרים בבית החולים "משגעים" את מעסיקיי בעבודה שהם צריכים לדאוג כל הזמן למי שיחליף אותי, גם שמירת ההריון תהיה פתרון הולם להם שיוכלו להתארגן עם מחליף ולא כל פעם לקבל טלפון ממני שגם היום אני לא מגיעה לעבודה וצריך לחפש מישהו שיחליף אותי. מה עוד שאין לי כבר ימי מחלה מרוב האשפוזים שאני עוברת.
    האם כל הנאמר לעיל אינו מהווה סיבה מספיק טובה לקבל שמירת הריון, שתאפשר לי בביתי לשמור על הוראות הרופא והדיאטנית ובכך לא אגיע לסיכון לי ולעוברי?

אשמח לתשובה בהקדם
    הריונית בסיכון גבוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון

הוספת תגובה

• שמירת הריון

פרופ' יריב יוגב
    12/06/2009

לצורך גיבוש המלצה לשמירת הריון יש צורך סמידע לגבי פרטים נוספים
    תמיד יש גם אפשרות לקחת חופשה
    במידה ומעוניינת אנא התייעצי עם רופא תעסוקתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים שלא ציינתי

הריונית
    14/06/2009

זה הריון שלישי שלי אחרי לידת שני ילדים בריאים. הראושן בלידה רגילה והשני בניתוח קיסרי שעקב ריבוי מי שפיר ומצג עכוז הוחלט לנתח אותי.
    בכל ההריונות שלי התגלתה סכרת הריונית אך לא קשה כמו ההריון הזה.
    בהריונות הקודמים הצלחתי לשמור על איזון רק ע"י דיאטה.
    בהריון הזה, משקל העובר גדול וכן יש לי ריבוי מי שפיר בנוסף לסכרת שציינתי מקודם
    אשמח שתפרט לי מה כוונתך שחסר מידע על פרטים נוספים.

בתודה מראש
    הריונית בסיכון גבוה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו