מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- IUGR סימטריאגנס ועוד שני12/06/2009
אני בשבוע 28 +2 בעיוכב גדילה של 3 שבועות. ברקע טרומבופיליה פקטור 5 ןmthfr. אולטרסאונד ראשון מתאים, שקיפות עורפית מתאים וטוב (1:1181, 1 מ"מ). סקירה ראשונה(שבוע 15+5) ירידה בהיקף ראש לאחוזון 10 ומשקל אחוזון - עיכוב שבוע 5, סקירה שניה (22+1)עיכוב של שבועיים. בשבוע 25 עשינו בדיקה של זרימת דם, שיצאה תקינה ועיכוב גדילה של 3 שבועות. מאז מחפשים סיבה. אני מטופלת בקלקסן, שהעלו ל 60 מ"ג ואיתו מיקרופירין. הבת שלי נולדה 3750 והבן שלי 3850.
היינו בדעה שניה אצל פרופ' ירון מאיכילוב, ביצענו סקירה אצל דר' וולמן ואתמול היינו אצל דר יפו באיכילוב. שלחנו CGH לארה"ב, אקו לב תקין, תשובות שליליות לוירוסים, כל המחלות הגנטיות שלילי.
הבנתי מפורום תמיכה בהריון בסיכון שIUGR סימטרי בעייתי יותר מעיכוב גדילה "רגיל". האם נכון?
ביום שלישי תור למרפאה לשלילת מומים בתה"ש ופרופ' ירון המליץ על* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך ההודעה..
אגנס ועוד שני12/06/2009MRI מוח.
מה עוד ניתן לעשות וכמה באמת חמור הIUGR הסימטרי על IUGR לא סימטרי.
בינתיים אמרו לנו שאו השלייה דפוקה (3.5 HCG בחלבון עוברי - אבל אז למה העיכוב סימטרי ולא פגיעה הדרגתית ומתחילה בבטן?), או שהיא פשוט קטנה (אני 1.58 ובעלי 1.80) או שהיא לא בסדר.
אשמח לשמוע ולדעת יותר
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאגנס
פרופ' יריב יוגב13/06/2009ללא ספק את בידיים טובות ומבוצע הברור המקסימלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)