צריכה עזרה דחוף, לגבי הזרקת קלקסן!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחוף, לגבי הזרקת קלקסן!!
    טלי
    16/06/2009

אני בהריון, אחרי אובדן של הריון ראשון לפני שנה ו-3 חודשים, בשבוע 22 בשל APLA
    אני ממש ממש בהתחלת ההריון, שבוע 1+5

הייתי היום אצל ההמטולוגית שהורתה לי להתחיל מיידית להזריק קלקסן 80 מ"ג + אספירין 75..
    לעומתה, רופאת הריון בסיכון, מאוד בעד קלקסן אבל רק לאחר שתהיה בטוחה שמתפתח הריון, כלומר רק בשבוע הבא אני אמורה להגיע אליה, לעשות US ולראות שאכן ההריון מתפתח ויש שק הריון בתוך הרחם וכו'..
    היא נגד קלקסן מעכשיו.. כי אם יקרה חלילה משהו.. היא לא רוצה שאהיה "עם בטן מלאה דם".. לדבריה..
    עוד טיעון שהוסיפה זה שלא "עשיתי" קרישים שלא קשורים להריון, אני לא מטופלת בשגרה במדללים, לא עברתי 20 אובדנים שמצדיקים להתחיל קלקסן עוד לפני שנצפה שק.. וההמטולוגית אומרת שחובה לקחת קלקסן כבר עכשיו.. בשביל למנוע סיכונים של הפלות בשליש הראשון וכו'...
    יש לציין שבהריון הראשון עד השבוע ה17 הכל היה תקין לחלוטין מבחינת מדדים והתפתחות ורק בשבוע 17 התחיל לעלות ל"ד והתחילו להתגלות סימני טרום רעלת..

אני לא יודעת מה לעשות..
    למי להקשיב?? איך להחליט מה נכון ומה לא?

האם בדר"כ נהוג להזריק קלקסן מבטא חיובית? ביום א' האחרון עשיתי את הבדיקה, בטא= 622
    או האם להקשיב לרופאת הריון בסיכון ולהמתין עוד שבוע???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לטלי

ד''ר אלי רימון
    16/06/2009

כבר השבתי לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

טלי
    17/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו