rh מינוס והריון שלשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• rh מינוס והריון שלשי
    שירלי ב
    17/06/2009

סוג הדם שלי הוא ab מינוס. אני כעת בשבוע חמישי להריון שלישי. הריון ראשון תקין (בת שנה וחצי) וקיבלתי את חיסון האנטי די בהתאם לצורך. בהריון שני עברתי הפלה בשבוע שמיני פלוס שלוש (לאחר עשרה ימים של דימום ואחרי שנצפה דופק עובר הוא הפסיק להתפתח) עברתי גרידה (ב02/04/09) וקיבלתי באותו יום חיסון אנטי די (במשך הדימום של עשרה ימים לא פניתי לקבל חיסון אנטי די). כיום (חודשיים אחרי) אני כאמור בהריון. ביצעתי בשבוע שעבר בדיקת coombs שיצאה חיובית.
    אני בחרדה ושאלתי היא האם יכול להיות שכתוצאה מדימום בריון קודם היתה נגיעה של דם העובר עם הדם שלי ופיתחתי נוגדנים? (הבנתי שעלי לבצע בדיקה נוספת כדי לראות את רמת הנוגדנים..) אולם, אני מבקשת לדעת באיזה מצבים יש סיכוי שדם העובר והאם יתערבב? האם מדימום ממושך של עשרה ימים (דימום של מחזור) ייתכן ופיתחתי נוגדנים ותיהיה בעיה עם ההרין הנוכחי והבאים? בבקשה תשובתך בהקדם ומפורטת ככל הניתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    rh מינוס והריון שלשי

הוספת תגובה

• לשירלי

ד''ר אלי רימון
    17/06/2009

יתכן ריגוש במהלך דימום בהריון
    יתכן גם שהבדיקה מצאה מבטאת את הנוגדנים שקבלת לפני כחודשיים
    יש לחזור על הבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו