מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- rh מינוס והריון שלשישירלי ב17/06/2009
סוג הדם שלי הוא ab מינוס. אני כעת בשבוע חמישי להריון שלישי. הריון ראשון תקין (בת שנה וחצי) וקיבלתי את חיסון האנטי די בהתאם לצורך. בהריון שני עברתי הפלה בשבוע שמיני פלוס שלוש (לאחר עשרה ימים של דימום ואחרי שנצפה דופק עובר הוא הפסיק להתפתח) עברתי גרידה (ב02/04/09) וקיבלתי באותו יום חיסון אנטי די (במשך הדימום של עשרה ימים לא פניתי לקבל חיסון אנטי די). כיום (חודשיים אחרי) אני כאמור בהריון. ביצעתי בשבוע שעבר בדיקת coombs שיצאה חיובית.
אני בחרדה ושאלתי היא האם יכול להיות שכתוצאה מדימום בריון קודם היתה נגיעה של דם העובר עם הדם שלי ופיתחתי נוגדנים? (הבנתי שעלי לבצע בדיקה נוספת כדי לראות את רמת הנוגדנים..) אולם, אני מבקשת לדעת באיזה מצבים יש סיכוי שדם העובר והאם יתערבב? האם מדימום ממושך של עשרה ימים (דימום של מחזור) ייתכן ופיתחתי נוגדנים ותיהיה בעיה עם ההרין הנוכחי והבאים? בבקשה תשובתך בהקדם ומפורטת ככל הניתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירלי
ד''ר אלי רימון17/06/2009יתכן ריגוש במהלך דימום בהריון
יתכן גם שהבדיקה מצאה מבטאת את הנוגדנים שקבלת לפני כחודשיים
יש לחזור על הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)