מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדרי מוח מורחביםמלי22/06/2009
לאחר 2 הריונות תקינים אני כעת בהריון שלישי.
בשבוע 23 עשיתי סקירה מורחבת ונאמר לי שחדרי מוח ליטרליים מורחבים כ-10.7
חוץ מזה הסקירה היתה תקינה.
עשיתי מי שפיר בשבוע 20 בגלל תוצאות חלבון עוברי, יצא תקין
בדיקות לcmv ,ebv,טוקסופלזמוזיס , תקינות.
סוכר תקין,שתן תקין ,התגלתה אנמיה -מוגלובין 10.9 ונרשמו לי כדורי ברזל.
הפנו אותי לברור ומעקב בבי"ח לביצוע אולטראסאונד בגלל ההרחבת חדרים בעוד יומיים כשאני עכשיו בשבוע 27.
אני מודאגת ולא ממש מבינה מה יכולות להיות ההשלכות של כל זה .
אפשר לקבל הסבר?
כמו כן האם כדאי לי לעשות בדיקות דם נוספות לזיהומים וכד'?
(אגב בשבוע 21 היה לי בחילות וכאבי בטן כנראה כתוצאה מוירוס , חלף אחרי 3 ימים, כנראה נדבקתי מהילדים שלי- האם יש קשר? )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 11.3 היתה התוצאה לפני 4 ימים
מלי22/06/2009שכחתי לציין שעשיתי עוד אולטראסאונד :
11.3 (שבוע 27) היתה התוצאה לפני 4 ימים בבדיקת אולטראסאונד אצל הרופא המטפל
(כאמור 10.7 בסקירה המורחבת בשבוע 23)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדרי מוח מורחבים
פרופ' יריב יוגב22/06/2009יש צורך במעקב
חדרי מוח מורחבים יכולים להיות קשורים בהפרעות ותסמונות נוירולוגיות
יש תלות במידת ההרחבה הסימטריות של החדרים ועוד
פני למרפאת האולטראסאונד לשם המשך מעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר הפרעות נורולוגיות?
מלי23/06/2009מה זה אומר הפרעות נורולוגיות?
האם זה אומר בעיה בהתפתחות? האם זה אומר שצריך לעשות הפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה
מלי23/06/2009מה זה אומר שלאחר חודש ההרחבה גדלה מ10.7 ל 11.3?
מהו הגבול העליון של רוחב החדרים? האם זה אמור להתרחב בהתאם לגיל העובר?
תודה
(אני מאד מודאגת ומקווה לקבל קצת תשובות עוד לפני שאגיע למעקב שנקבע לי.)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה
פרופ' יריב יוגב23/06/2009הנושא מורכב מכדי לדון בכל האספקטים שלו מעל דפי הפורום
מציע כי תמתיני לביקורת נוספת ובמידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)