מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון תאומים+שקיפות עורפיתמישיל29/06/2009
שלום רב, אני בת 30 בשבוע 12 עם 2 עוברים זהים (עובר אחד שהתחלק לשניים) אחרי IVF. ביצעתי שקיפות עורפית ולהלן התוצאות:
עובר 1: שקיפות 1.5 מ"מ, CRL 58 מ"מ וסיכון משוקלל 1:3877
עובר 2: שקיפות עורפית 4.5 מ"מ, CRL: 53.3 מ"מ, וסיכון משוקלל 1:11
הופניתי לייעוץ גנטי וכנראה גם למי שפיר.
הבנתי שמי שפיר עושים רק אחרי השבוע 16 ותוצאה מתקבלת לפחות אחרי 3 שבועות.
השאלות שלי:
1.סליחה שאני מקדימה דברים, אבל במידה ויתגלה עובר עם תסמונת דאון, מה ניתן לעשות בשבוע 20??
2. האם עדיין ניתן לעשות הפחתת עוברים?
3. האם זה עלול לסכן את העובר השני הבריא??
אודה מאוד להתייחסותכם אני מאוד לחוצה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים ושקיפות
ד''ר אלי רימון29/06/2009במקרה כזה ניתן לבצע הפחתה
הפעולה כרוכה בסיכון לעובר השני אך בנסיבות כאלה לדעתי מוצדקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאומים ושקיפות
מישיל29/06/2009האם אתה מתכוון להפחתה עוד לפני תוצאות מי שפיר??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
יעל29/06/2009תודה רבה על תשובתך.
כל הסקירות והבדיקות תקינות, רק בדיקת סוכר גבולית
האם יש גורם נוסף חוץ מסכרת לעובר גדול?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאומים
ד''ר אלי רימון29/06/2009הצורך יקבע ביעוץ גנטי
קרוב לודאי שאחרי מי שפיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)