מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי התאמת דם בין אם לעוברשירה29/06/2009
כשילדתי את בני (היום בן 3) התפתחה אצלו צהבת על בסיס חוסר התאמת דם ביני לבינו. הבנתי שחוסר ההתאמה הוא על תת סוג E ו-C והתפרץ כתוצאה מדימום תוך רחמי שקרה במהלך ההריון. הצהבת פרצה מיד לאחר הלידה והבילרובין הגיע ך-19.5. אני יודעת שכאשר אני אכנס להריון הגוף שלי יפתח נוגדנים אשר יהרסו את תאי הדם של העובר ועל ידי כך הוא עלול לפתח בצקות במוח ולמות בעודו ברחם. אני מאוד רוצה ילד נוסף. האם יש פתרון למצב זה? האם הסיכון להכנס להריון נוסף הוא גדול מדי לעובר ולי? אני יודעת שחוסר ההתאמה הוא ביני לבין בעלי. האם ניתן לעשות הפריה מלאכותית ולשנות בזרע משהו? אשמח לתשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירה
ד''ר אלי רימון29/06/2009קיים סיכון גבוה להתפתחות הבעיה בהריון הבא
אין דרך למנוע זאת בטח לא ברמת הזרע אלא אם תחליפי בן זוג
במהלך ההריון ברב המקרים המעקב שמרני ורק במקרים חריגים שמתפתחת אנמיה של העובר נדרשים עירויים לעובר ברחם וכאן הסיכון הגבוה לסיבוכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירה29/06/2009אני יודעת שצריך לעשות עירוי דם דרך חבל הטבור. אני מעוניינת לדעת מהם הסיכונים לי ולעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה
ד''ר אלי רימון29/06/2009הסיכון הוא למצוקת עובר , זיהום ועד כדי אובדן ההריון במקרים נדירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)