חדשה בעבודה ובהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדשה בעבודה ובהריון
    לילי
    29/06/2009

שלום ותודה על אתר מקסים אני עובדת כ שבועיים במקום חדש אני בחודש שביעי עבדתי לפני כן כשבעה חודשים לפני ההריון לא מצאתי עבודה שתקבל אותי בהריון סיפרתי שאני בהריון שאלתי :עבדתי במקום הלפני כ4 חודשים ועקב לחץ בעבודה וקושי הפלתי לא סיפרתי בעבודה וסיימתי את העבודה אחרי חודשיים בערך נקלטתי ורק עכשיו אני עובדת הרופא המליץ לי על שמירת הריון כי לא ידע שאני חדשה בעבודה אני לא עובדת בעבודה פיזית אבל להרבה בשמש ויש לי איסור להיות בשמש מהן זכויותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדשה בעבודה ובהריון

הוספת תגובה

• ליהל

ד''ר אלי רימון
    29/06/2009

לא הצלחתי להבין את מהות הפניה
    אם קבלת שמירת הריון ואת לא רוצה לנצל זאת אלא לקבל הקלה בעבודה פני לרופא תעסוקתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליהל

רוני
    30/06/2009

אם את רוצה לדעת זכויות כגון האם ניתן לפטר וכו' - חפשי פורום מתאים עם עו"ד שעונים. אם את רוצה לדעת האם מגיע לך כסף מהביטוח לאומי בזמן השמירה - תבדקי באתר של ביטוח לאומי- מפורט למדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו