מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלישייהמישהי14/07/2009
שלום רב
יש לנו שלישייה(מivf )בשבוע 9.אני בת 27.
והומלץ לנו לעשות דילול לתאומים.
רציתי לשאול מה הסיכונים בדילול עצמו(אובדן ההריון ,סיכויי ההצלחה)
כמו כן בימים האחרונים יש לי כאבי גב האם זה נורמלי לתחילת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלישיה
ד''ר אלי רימון14/07/2009בנושא כאבי הגב פני לבדיקת רופא
החשש העקרי בהפחתה הוא אובדן ההריון סביב 5% תלוי בניסיון בכל יחידת סונר
בכל זאת ממליץ לך על הפחתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תעשי דילול
מעיין16/07/2009על תעשי דילול זה יכול לגרום להפלת כל ההריון תכנסי גם ליו טיוב ותראי מה זה דילול חותכים את העובר עם מספריים מיוחדות זה ממש זוועה שלא תצטערי עם בכל זאת תחשבי על דילול תסתכלי קודם באתר יו טיוב בנושא הפלות ודילול ותזדעזעי הרופאים לא אומרים את פשר המילה דילול אני אישית מכירה נשים שהיו עם שלישיה ועשו דילול(רצח) של עובר אחד ולבסוף כל ההריון נפל תסמכי על אלוהים ולא על הרופאים המשך הריון קל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעיין-בארץ לא חותכים עם מספרים אל
מישהי17/07/2009אל מכניסים מחט ללב העובר עם מי מלח.
בכל אופן אני אשמור את החלטתי לעצמי.
וזה לא רצח בכלל אני אישה דתייה והייעצתי עם גדול הרבנים שהחליט כמו הרופא שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפחתת עוברים- התיחסות מיוחדת
ד''ר אלי רימון17/07/2009ראיתי לנכון להתערב היות שמתפתח דיון שמקורו בבורות , קלות דעת אטימות ושימוש ב"אלוהים" בצורה שמעליבה גם אנשים דתיים נאורים! מצד המגיבה "מעין".
לכן נבהיר כי הפחתה נעשית על ידי הזרקת חומר לעובר שמפסיק את קצב הלב של העובר.
במקרים חריגים של תאומים עם כלי דם משותפים מבוצעת צריבה של חבל הטבור לעובר המופחת!
כל המחקרים תומכים בדילול בשלישיות להפחתת הסיכון לעוברים ולאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)