קרישת יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרישת יתר
    שרון
    15/07/2009

אני בשבוע 35+5. בשבוע 15 גילו אצלי APLA. מאז נמצאת במעקב של רופא דם ומעקב של הריון בסיכון גבוה. מטופלת בקלקסן 60 מ"ג (המינון הועלה ע"י רופא הנשים לפני כחודש מ- 40 מ"ג על רקע רמה נמוכה בדם שנמצאה בבדיקת דם) ובאספירין 100 מ"ג. רופא הנשים הנחה אותי להפסיק את הקלקסן בעוד כשבועיים ולחזור להזריק לאחר הלידה וכן להמשיך באספירין ממש עד ללידה. לדבריו רק עם אספירין, לא תהיה לכך השפעה על הלידה גם מבחינת האפשרות לקבל אפידורל. רופא הדמים הנחה הפוך. להפסיק אספירין כשבועיים לפני הלידה ולהמשיך רצוף בקלקסן. לדבריו הגוף צריך להיות נקי מאספירין כ- 10 ימים לפני לידה כדי לקבל אפידורל. שניהם מומחים ואני בתווך. דואגת כמובן לשלומי ולשלום העובר. אשמח לשמוע עצתך
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרישת יתר

הוספת תגובה

• לשרון

ד''ר אלי רימון
    15/07/2009

אני תומך בחוות דעת ההמטולוג אך אינני מכיר את פרטי המקרה שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אפלה

שרון
    15/07/2009

אני ממש מודאגת מהשוני בחוות הדעת. כיצד אוכל להחליט מבין שתיהן הרי אין לי נסיון אפילו עם המחלה עצמה?! מה יכולות להיות ההשלכות אם כן אגיע ללידה מטופלת באספירין ולא בקלקסן. בבקשה עזרה או ייעוץ איך להתקדם ?
    ש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרון

ד''ר אלי רימון
    15/07/2009

ברור שקשה לך להחליט
    פני ליעוץ נוסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו