מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטות בין הריון להפלהשושי16/07/2009
שלום רב
אני בת 41 וגיליתי היום שאני בהריון הבנתי מהרופא שההריון שלי יהיה אם אחליט להשאיר אותו יהיה הריון בסיכון גבוה בגלל הגיל בגלל 2 ניתוחים קיסריים בעבר ובגלל השמנת יתר שיש לי
אני מאד מתלבטת ולא יודעת מה לעשות ולהחליט האם להשאיר את ההריון או שזה יכול לסכן אותי ואת בריאותי .מצב בריאותי באופן כללי תקין
אודה לך מאד על תגובתך בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשושי
ד''ר אלי רימון17/07/2009סכמת את הדברים בצורה מיטבית
איש לא יוכל לחליט במקומך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שושי17/07/2009לאור הנתונים ולפי נסיונך בכל זאת מה היית ממליץ אם הייתי באה אליך לייעוץ? והאם יכול להיות שגם הכל יעבור בשלום ולא יהיה סיבוכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשושי
ד''ר אלי רימון17/07/2009הייתי אומר שיתכן והמהלך יהיה נטול סיבוכים אך קשה לצפות את הדברים.
אם את נכונה לקחת את הסיכונים שפרטת מבחינתינו הרופאים ניתן לך את העזרה המקסימלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
שושי19/07/2009כשאתם הרופאים מגדירים סיבוכים וסיכונים למה הכוונה ?
האם יש סכנת חיים?
בתודה מראש וסליחה על הנודניקיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשושי
ד''ר אלי רימון20/07/2009סכנת חיים נדירה אך יתכנו סיבוכים כמו מיקום שליה בעיתי, דימום בלידה
סיבוכים בניתוח לאור הדבקויות והשמנת יתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)