שאלה מעט אינטימית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מעט אינטימית
    מאיה
    13/08/2009

אני בשבוע שישי עם הריון תאומים לאחר הפריה חוץ גופית.
    בשלב זה נצפו שני שקי הריון עם עוברים, אך טרם נצפה דופק.
    לפני יומיים, כמה שעות לאחר אוננות, הופיע דימום, שאובחן באולטרה-סאונד, שמקורו בשק ההריון הקטן יותר.
    הדימום פסק כבר ביום למחרת, ואני מחכה בקרוב לבדיקת אולטרה-סאונד נוספת בציפיה לראות דופק.
    אני מתביישת לשאול את הרופא שלי, אז שואלת כאן, האם יתכן קשר בין האוננות (אורגזמה-התכווצות הרחם) לבין הדימום?
    רוב תודות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מעט אינטימית

הוספת תגובה

• לעדי

ד''ר אלי רימון
    14/08/2009

יתכן, כדאי להתאפק קצת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלחצת אותי....

מאיה
    16/08/2009

האם זה עלול לגרום לנזק? הרופא אמר שנראה שהדימום הוא משק ההריון הקטן. כרגע נצפה דופק רק בעובר אחד (בשק הגדול), והרופא שלי ביקש שאגיע עוד מס' ימים לבדיקת דופק גם בעובר השני. מעבר לכך שלא נצפה דופק, לא נראתה כל בעיה, ניתן היה לראות שק הריון עם עובר ושק חלמון.
    האם לאור מה שתארתי סביר שיתפתח דופק בעובר השני או שמירב הסיכויים שהוא יתמוסס ואשאר עם עובר אחד? האם במקרה כזה נשקפת סכנה לעובר הנותר?
    תודה על תשובתך!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטערת שאני מתערבת

לעדי
    16/08/2009

אני חושבת שהדבר האחרון שד"ר רימון רצה לעשות זה להלחיץ אותך:)

ממליצה פשוט לפנות לרופא שלך אם כל המבוכה בעניין ולשאול
    מה לא נעשה בשביל הביטחון של הבייבי שלנו נכון?!

שיהיה לך המשך הירון תקין שלם משעמם והמון בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו