מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מעט אינטימיתמאיה13/08/2009
אני בשבוע שישי עם הריון תאומים לאחר הפריה חוץ גופית.
בשלב זה נצפו שני שקי הריון עם עוברים, אך טרם נצפה דופק.
לפני יומיים, כמה שעות לאחר אוננות, הופיע דימום, שאובחן באולטרה-סאונד, שמקורו בשק ההריון הקטן יותר.
הדימום פסק כבר ביום למחרת, ואני מחכה בקרוב לבדיקת אולטרה-סאונד נוספת בציפיה לראות דופק.
אני מתביישת לשאול את הרופא שלי, אז שואלת כאן, האם יתכן קשר בין האוננות (אורגזמה-התכווצות הרחם) לבין הדימום?
רוב תודות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
ד''ר אלי רימון14/08/2009יתכן, כדאי להתאפק קצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלחצת אותי....
מאיה16/08/2009האם זה עלול לגרום לנזק? הרופא אמר שנראה שהדימום הוא משק ההריון הקטן. כרגע נצפה דופק רק בעובר אחד (בשק הגדול), והרופא שלי ביקש שאגיע עוד מס' ימים לבדיקת דופק גם בעובר השני. מעבר לכך שלא נצפה דופק, לא נראתה כל בעיה, ניתן היה לראות שק הריון עם עובר ושק חלמון.
האם לאור מה שתארתי סביר שיתפתח דופק בעובר השני או שמירב הסיכויים שהוא יתמוסס ואשאר עם עובר אחד? האם במקרה כזה נשקפת סכנה לעובר הנותר?
תודה על תשובתך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת שאני מתערבת
לעדי16/08/2009אני חושבת שהדבר האחרון שד"ר רימון רצה לעשות זה להלחיץ אותך:)
ממליצה פשוט לפנות לרופא שלך אם כל המבוכה בעניין ולשאול
מה לא נעשה בשביל הביטחון של הבייבי שלנו נכון?!
שיהיה לך המשך הירון תקין שלם משעמם והמון בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)