cmv בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• cmv בהריון
    אמא
    13/08/2009

שלום,
    הסיפור שלי הוא קצת מורכב...
    לפני כ-6 שנים אובחן אצלי cmv פעיל, הדבקה ראשונה, זה היה ערב חתונתי פחות או יותר.
    מאז במשך כשנה וחצי- שנתיים הערכים המשיכו כל הזמן להיות חיוביים (ערכי ה-igg וה-igm).
    במהלך הזמן הזה הייתי פעמיים אצל ד"ר גליה רהב בייעוץ לצורך כניסה להריון ובפעם השניה היא אמרה שהיא סוברת שאלו אינן תוצאות אמת ושהבדיקה מזהה סוג מסוים של נוגדנים כנוגדני cmv או משהו כזה (אינני זוכרת את הניסוח המדויק...) בכל אופן, אמרה שלדעתה אין סיכון להיכנס להריון.
    ואכן נכנסתי להריון כאשר במהלכו פשוט לא בדקתי יותר את העניין, וב"ה יש לי ילדה בריאה לחלוטין.
    בהריון השני, בבדיקות השגרתיות של תחילת ההריון יצאigg שלילי.
    וכעת, בתחילתו של הריון שלישי, ב"ה, יצא לי על אותה בדיקת דם פעם אחת גבולי וכנראה ששלחו שוב לבדיקה נוספת ויצא שלילי. ה-avidity גדול מ-45 אחוז.
    אשמח לשמוע מה דעתכם לנושא, האם יש מקום לדאגה?
    מה הייתם ממליצים לעשות? ממילא הרי גם אם התוצאה חיובית, זוהי הדבקה שניה ולפי מה שהבנתי זה לא בעייתי כמו הדבקה ראשונית, ובכלל לאור כל ההיסטוריה שלי עם הנגיף הזה...
    בקיצור, אשמח לשמוע מה לדעתכם עליי לשות מכאן...
    תודה וסליחה על אריכות ההודעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    cmv בהריון

הוספת תגובה

• CMV

ד''ר אלי רימון
    14/08/2009

אכן בעיה מורכבת
    כדאי לחזור לרופאה שיעצה לך ומכירה את הנתונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו