מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנושא הריון בסיכון גבוהענבל25/08/2009
שלום
אני נמצאת בהריון בשבוע 5 +4 מחלות קיימות: FMF ו- DVT מטופלת ב- FMF במרפאות בתל השומר וב- DVT מטופלת אצל פרופסור א. מרטינוביץ. שאלתי רופא הנשים שאני מטופלת אצלו וכן הפרופסר שמטפל בי בנושא ה- DVT אמרו לי כי אני צריכה להיות במעקב במרפאת סיכון גבוה. כרגע אני נוטלת קוליכיצין 3 כדורים ביום ולפני שבוע התחלתי קלקסן 60 מ"ג כל יום עד הלידה ועוד 6 שבועות לאחר הלידה(לפי הנחיות הפרופסור שמטפל בי). כמו כן אני נוטלת כדור ויטמינים 1 ליום ועוד כדור לסידן.
מחוות דעת שקיבלתי נאמר לי שאני צריכה לעבור בדיקת מי שפיר.
שאלתי - מה המשמעות של הריון בסיכון גבוה ומה הטיפולים שאני צריכה לעבור עד הלידה.
אודה לתשובת הרופא
יום טוב ענבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענבל
ד''ר אלי רימון25/08/2009מדובר על מעקב יותר מדוקדק מבחינת גדילת העובר ומעקק סביב הטיפול שאת נוטלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון בסיכון גבוה
ענבל25/08/2009שלום רב
תודה רבה על תשובתך, אך האם אתה יכול לפרט מעקב מדוקדק למה הכוונה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון בסיכון גבוה
ענבל26/08/2009דר' אלי רימון שלום רב
יש לי שאלה נוספת - באיזה שבוע אני צריכה לבצע שקיפות עורפית.
תודה ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיפות
ד''ר אלי רימון26/08/200911-14
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון בסיכון גבוה
ענבל27/08/2009חד'
תודה רבה על תשובתך
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)