מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון בסיכון גבוהיפעת31/08/2009
אני בת 41-בעברי 4 הריונות ספונטניים. 2 מהם הסתיימו בשבוע 40-41 בניתוחים קיסריים בגלל חוסר התקדמות בלידה ו2 מהם לצערי הסתיימו בהפלות מוקדמות (שבוע 15 ושבוע 20).
בעלי חלה לפני כשנה במחלה קשה והחלטנו לשמור זרע לפני הטיפול הכימותרפי ולהשתמש בו .
עלי לציין שמייד לאחר ההפלה השנייה עשיתי בירור (בדיקת גורמי זיהום, בדיקת קרישיות וצילום רחם)והמסקנה היתה שצואר הרחם של פעור מעט (דליפה של נוזל בזמן צילום רחם).
בעלי לשמחתי החלים מהודג'קין ולפני כחודש וחצי החלטנו להשתמשבזרע המוקפא ולעשות הפרייה .כשבועיים אחרי פרוטוקול ארוך הוחזרו 2 עוברים לרחמי.
השבוע התבשרתי שאני בהריון ולפי עליית ערכי הבתא (לאחר 12 ימים 220 ולאחר16 ימים 1401) הבנתי שכנראה 2 העוברים נקלטו. אני מאוד שמחה מצד אחד ומצד שני מאוד אבודה ואינני יודעת למי והיכן לפנות. אני יודעת שכנראה אצטרך לדלל את מס' העוברים בגלל החשש לצלקת הניתוחים הקייסריים ושאצטרך גם בגלל ההפלות החוזרות להיות במעקב הריון יותר אינטנסיבי. העיניין הוא שאינני יודעת למי לפנות מי הכתובת?האם רופא או מרפאה של הקופה הם הכתובת? האים ישנו מקום שיכול לתת לי מענה הולם? בנוסף, עשיתי בדיקת דם ב 16.8בגלל כאבי בטן והלויקוציטים היו 16.5 נלקחה גם תרבית שתן שם אובחן חיידק קולי לקחתי אנטיביוטיקה במשך 5 ימים היום 31.8 עשיתי בדיקת דם נוספת והלויקוציטים יצאו 13.2 האם לעשות שוב תרבית שתן ולהמשיך לקחת אנטיביוטיקה האם דלקת בשתן יכולה לגרום להפלה? מצטערת על השאלה הארוכה ועל הבילבול
לעזרתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בסיכון גבוה
פרופ' יריב יוגב31/08/2009תחילה מזל טוב
לא בהכרח מדובר בהריון תאומים יש להמתין לסונר בשבוע 6 לערך
יש מקום לייעוץ מסוגר לאחר בדיקת הסונר
ללא קשר יש לחזור על תרבית השתן טרם טיפול אנטיביוטי
במידה ומעוניינת קבעי תור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ליפעת - הריון בסיכון
בר11/02/2010הי יפעת,
מקווה שהריון הזה הסתיים טוב. בכל מקרה, קראתי את הסיפור שלך ולצערי גם אני עברתי "מסלול" מאד דומה.
2 הריונות תקינים שהסתיימו בשבוע 41-42 בניתוח קיסרי עקב אי התקדמות.
לאחר מכן 3 הפלות שהסתיימו בשבועות 20,17 ו- 24.
גם אצלי לאחר ההפלה הראשונה התגלה צוואר רחב בצילום רחם וכן התגלה אצלי קרע בצוואר הרחם.
ב - 2 ההפלות האחרונות, עברתי תפירת צוואר הרחם, אבל זה הסתבך לזיהום (בעקבות חיידק איקולי).
אשמח לשמוע מה המליצו לך לגבי ההריון, חוות דעת שקיבלת, וכו'
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)