הבדל של קילו בין תאומים שבוע 32

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדל של קילו בין תאומים שבוע 32
    שרון
    12/09/2009

שלום. אני בת 38, חיה בארה"ב ובהריון עם תאומים בשבוע 32.
    בבדיקת אולטראסאונד היום התגלה (חודש מאז הבדיקה הקודמת) שהתינוק (ששוכב יותר למעלה) ירד מהאחוזון 20 ל-10% ושוקל כעת 1.4 ק'ג. המוניטור היה נורמלי . אני מרגישה אותו הרבה פחות מאשר את התינוק השני. אבל במוניטור, שניהם נורמלים. לעומת זאת התינוק השני עלה מהאחוזון ה50% לאחוזון ה-93.6% ושוקל 2.4 ק'ג. בדיקות המיי שפיר, ושקיפות היו נורמליות.
    אני בגובה 1.58 ועליתי כעשרה קילו מאז תחלית ההריון.בחודש האחרון עליתי רק כמעט קילו. תוצאות הבדיקה יום הלחיצו אותי מאוד. לצערי מעקב ההריון כאן אינו קפדני כמו בארץ, ותגובת הרופא השאננה ניראת לי שיטחית. על פיו, כל עוד תוצאות המוניטור נורמליות (פעמיים בשבוע), אין סיבה לדאגה.
    מה המשמעות של הפרש משקל, וירידה בקצב ההתפתחות ועליה אצל השני? מה אנ יכולה לעשות בשביל לעזור? איזה בדיקות לבקש? האם זו אינדקציה לניתוח?
    תודה שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הבדל של קילו בין תאומים שבוע 32

פרופ' יריב יוגב
    12/09/2009

שאלתך מורכבת
    וקשה לתת תשובה מפורטת ע"ס הנתונים שסיפקת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו