מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצים להכנס להריון עם טפיל בבטןריקי14/09/2009
שלום
אנחנו רוצים להכנס להריון , אך לפני חצי שנה גיליתי שיש לי כמה טפילים בבטן
Blastocystis hominis ואצמנ
Entamoeba coli cysts ואצמנ
Entamoeba Dispar - התארנ
אני אחרי 3 פעמים שלקחתי אנטיביוטיקה , וזה לא עובר . יש לציין שאת Entamoeba coli
הצלחתי להפוך לציסטה , אך בכל זאת זה יושב בבטן ...
היתי אצל כמה גסטרו ולבסוף הדר' האחרונה אמרה לי שאין מה לעשות ושאני יכולה לחיות עם זה ככה , כמובן זה בגלל שאני לא סובלת משום דבר כלפי חוץ , אני לא משלשלת יותר (כמו לפני חצי שנה ) , רציתי לדעת אם אין עם זה בעיה שאני אכנס להריון יחד עם הטפילים האילו , ואם אין בזה סכנה ,וגם במידה וזה יתפרץ תוך כדי ההריון , האם זה לא מסכן את העובר, ואם אני אקח אנטיביוטיקה כדי לטפל בזה , האם זה לא דבר שעדיף להמנע ממנו ?
אנחנו מחכים כבר מלא זמן כדי שזה יעבור לי וחשבנו אולי להפסיק לחכות , מה דעתך בנושא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לריקי
ד''ר אלי רימון14/09/2009אין לי מידע ספיציפי על טפילים אלה
עלייך לפנות לרופא מחלות זהומיות ולהתיעץ עימו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)