מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון בגיל 43שירה+321/09/2009
כותרת: הריון בגיל 43
אני נשואה +3 ילדים בגיליים 18, 14, 10. לפני כשבועיים נודע לי שאני בהריון.אני נמצאת בהתלבטות קשה באם להמשיך את ההריון והזמן דוחק. בבדיקה אצל הרופא, ניצפה דופק וכן יש לי מיומה שכרגע בגודל 6 ס"מ, נדמה לי שבאזור הפונדוס. הרופא די רמז שלא מומלץ להמשיך הריון גם בגלל המיומה וגם בגלל הגיל שכן אני חשופה להמון סיבוכים אפשריים לדבריו כמו שילית פתח, לידה מוקדמת, סכרת, יתר לחץ דם וכמובן סיכון לבעיות כרומוזומליות בעובר. אני די בלחץ ולא יודעת מה להחליט כי גם לי מוזר להתחיל מהתחלה כשכבר יש לי ילד בכיתה י"ב ואיך הילדים יקבלו את זה ואיך זה ישפיע על התנהלות המשפחה שנמצאת בשיגרה מסוימת. מה דעתך הרפואית על המיומה? על סיכוני הגיל? מה ההמלצות? עד איזה שלב ניתן לבצע שאיבה מהירה? אני ממש מבולבלת ומבקשת תשובה כמה שיותר מהירה. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירה
ד''ר אלי רימון21/09/2009הפסקת הריון נית לבצע בגרידה עד שב 12-14 ובמקומות מסוימים גם מאוחר יותר
הסיבוכים שציינת נכונים אך אינם שוללים הריון לחלוטין
ההחלטה היא שלך האם להכנס להרפתקאה כזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד...
שירה+321/09/2009תודה על תגובתך המהירה. האם זו באמת כניסה להרפתקה? אני פשוט מוטרדת כי יש לי ילדים בבית שזקוקים לי ואני טוטלית למענם, אז מה גודל הסיכון שאני לוקחת על עצמי? מבחינת אחוזים למשל, הסיכון גדול מסיכוי להריון ולידה תקינים? אני לא "אתפוס" אותך במילה, פשוט מאוד חשוב לי לדעת הגדול לפני שאחליט. ובקשר להפסקת ההריון, התכוונתי, עד איזה שלב ניתן לבצע שאיבה בואקום עם צינורית (לא גרידה), דבר שנעשה ללא הרדמה ובצורה מהירה? אני אמורה להיות כרגע בשבוע 7.5-8 . האם נורמלי שארגיש קושי בנשימה ולחץ בחלק העליון של הבטן?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון בגיל 43
******08/06/2010אני בת 43 וחצי ובהריון טבעי לגמרי. מאוד מאושרת!!!
כולם במשפחה מאושרים ומתרגשים.
כל הבדיקות תקינות כולל ניקור מי שפיר.
יש לי ילדים גדולים ובעוד חודש וחצי אלד תינוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד...
פרופ' יריב יוגב08/06/2010קשה לכמת סיכון באחוזים מאחר ומדובר בהתאמת הייעוץ באופן פרטני אליך
ממחקר שבצענו רוב הנשים בגילך שהרו מהלך ההריון היה בסופו של דבר תקין אמנם עם שיעור תחלואה במהלך ההריון גבוה יותר אך לא משהו שלא ניתן ע"י מעקב צמוד להתגבר עליו
מיומה הממוקמת בפונדוס יכולה לגדול (בעיקר בתחילת ההריון) אך יש תלות בסוג המיומה ומידת חודרונתה לשריר הרחם מבחינת השפעתה.
לצורך ייעוץ פרטני אישי קבעי פגישת ייעוץ אישית במידה ומעוניינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)