מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוקד אקוגני,נוזל פריקרדיאלי, סכרתרעות09/09/2007
מזה יותר מחודש (אני בשבוע 24 עכשיו) גם באקולב וגם באולטראסאונד יש ממצאים עקביים של מוקד אקוגני + נוזל פריקרדיאלי אצל העובר (בכמות מעטה).
לאחרונה התגלתה אצלי בבדיקת העמסת סוכר (100 מג') גם סכרת הריונית.
האם יש קשר בין הדברים?
מה עלי לעשות כטיפול להמשך?
מה המשמעות של הממצאים להמשך ההריון וללידה?
תוצאות מי שפיר- כרומוזון 46 XX- תקין - מה זה אומר? האם בודקים רק מקטע אחד של כרומוזומים?
בדיקות גנטיות - אין עדיין תוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאים בלב העובר
ד''ר אלי רימון12/09/2007שלום רעות
הממצאים שתארת יככולים להיות קשורים להפרעות כרמוזומליות ובהקשר זה שמחתי לראות כי תשובת מי השפיר מצביעה על מערך כרומוזומים תקין . XX מבטא מין נקבי והבדיקה מצביעה שאין כרומוזומים עודפים ולא אותר חסר של כרומוזום. הבדיקה אינה מיועדת לבדוק האם סדר הבסיסים המרכיב את הכרומוזום תקין אך שינויים אלה הם נדירים.
למיטב הערכתי הממצאים שתארת אינם קשורים לסוכרת הריון.
אשמח אם תוכלי להעביר לי נתונים נוספים כמו סוג הדם שלך (RH חיובי/שלילי) ובדיקות לנוגדנים
ל-CMV ו- TOXOPLAMA אם בצעת את הבדיקות , האם היתה לך לאחרונה מחלת חום או מחלה דמויית "שפעת" . האם הופנית ליעוץ גנטי חוזר?
אשמח לעזור לך בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. הבנתי שהתייחסת לממצאים בלב,מה
רעות16/09/2007לגבי הסכרת? בנוסף יש לי גם חלבון גבוה בשתן בצורה עקבית.
מה המשמעות של הממצאים הללו? ואיך הם מתקשרים לממצאים בלב?
האם בסכרת החלבון גבוה בשתן או שזה לא קשור?
בדיקת וירוסים-בדרך.... אני עושה מחר.
סוג דם A + הייתה לי קצת התקררות אך זה עבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הרופאים בחופש? למה לא עונים?
רעות19/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)