מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהגפן23/09/2009
היי,
לפני כחודש וחצי iufd בשבוע 21 , עברתי לידה שקטה.
זה היה הריון ראשון שלי- שנה לאחר מיוקטומיה ללא התערבות ברירית הרחם, להריון נכנסתי בעזרת iui(אין הידבקויות לאחר הניתוח).
מאז אני גולשת הרבה ומנסה למצוא מאמר מסודר מקום בו אוכל להבין מה הגורם לתופעה זו. הופנתי לבירור של קרישיות יתר, העובר והשליה נשלחו לבדיקה פתולוגית. לאחר הגרידה נאמר לי שחבל הטבור לא היה מחובר טוב לשיליה. בסממ בשבוע 16 שליה אחורית, אך בבדיקת האוס שאבחנה את iufd נאמר לי שהשילה היא שיליית פתח (באופן חלקי). האם יתכן וזה מרמז לגורם?
בנוסף- שבוע לפני כן בעלי חלה מעין צינון עם חום בפיברילי- חששתי מעט לכן ישנתי מחוץ לבית- אך לא הייתי חולה האם יתכן ויש קשר?
מצטערת על עומס השאלות ומקווה שזה המקום הנכון.
האם תוכל להסביר בקצרה או להפנות אותי למקום בו אוכל לקרוא מעט על התופעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IUFD
ד''ר אלי רימון23/09/2009נסי לחפש מאמרי סקירה ב GOOGLE
לדעתי כדאי לרכז את הנתונים כולל תיק האשפוז ופגוש רופא הריון בסיכון לסכם המדיניות
זכרי כי במרבית המקרים הסיבה נשארת לא ידועה לצערינו ולצערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)