מעקב הריון בשבוע 32

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקב הריון בשבוע 32
    קרן
    10/09/2007

היתה לי ירידה של קצת מים והכוצויות (אמרו לי שזה מיובש אני מקפידה על שתיה) וזה עבר העובר זז וחיוני מאז מספר ימים יש התכוצויות בלילה אני בכללית ורוצה מעקב בצפון תל אביב אין לי כרגע רופא אני מבקשת המלצות למי לפנות. בתודה ובכבוד רב. (יש לי גם משלים ואני רוצה ללדת באיכילוב) .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב הריון בשבוע 32

הוספת תגובה

• מיעוט מים

ד''ר אלי רימון
    10/09/2007

שלום לך
    למעט מקרים של מומים (אני מניח שנשלל בסקירות) מיעוט מי שפיר מבטא בד"כ הפרעה בתפקוד שליתי .במקרים אלה יש לעקוב בקפדנות אחר קצב גדילת העובר, זרימת דם בחבל הטבור ולבצע ניטור עוברי פעם בשבוע לפחות. אין קשר ישיר ביו כמות מים שאת שותה לכמות מי השפיר של העובר. מומלץ מעקב על ידי רופא המתמחה בניהול הריון בסיכון.
    לבסוף כמי שעובד ביחידה להריון בסיכון גבוה בבי"ח איכילוב אני סבור כי זו בחירה ראויה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתמול הבדיקות היו תקינות לחלוטין

קרן
    11/09/2007

אין לי מחסור במי שפיר העובר בסדר גמור 1.8 ק"ג הוא כבר עם הראש למטה. אמרו לי שהתיבשות יכולה לגרום למצוקה עוברית ולידה מוקדמת מאז המקרה אני נזהרת. אני בכול זאת רוצה להיות במעקב של רופא סליחה על הביטוי צפוני וקשה לי לקבל המלצה אנסה דרך חברות משפחה וכדומה.
    (הרופאה כבר רצתה לשלוח למי שפיר ) טוב שאני מפעילה גם שיקול דעת. אגב אתה עובד עם הכללית או המשלים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקב רופא "צפוני"

ד''ר אלי רימון
    11/09/2007

קרן שלום
    שמחתי לשמוע שההריון חזר להיות בגדר התקין.
    אני עוקב אחר נשים בהריון בסיכון גבוה בקופ"ח מאוחדת ומכבי אך לא בכללית.
    אינני יכול כמובן להמליץבאתר על רופא מסוים.
    דברי איתי בטלפון 052-4262520 ואשמח לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו