מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעקב הריון בשבוע 32קרן10/09/2007
היתה לי ירידה של קצת מים והכוצויות (אמרו לי שזה מיובש אני מקפידה על שתיה) וזה עבר העובר זז וחיוני מאז מספר ימים יש התכוצויות בלילה אני בכללית ורוצה מעקב בצפון תל אביב אין לי כרגע רופא אני מבקשת המלצות למי לפנות. בתודה ובכבוד רב. (יש לי גם משלים ואני רוצה ללדת באיכילוב) .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיעוט מים
ד''ר אלי רימון10/09/2007שלום לך
למעט מקרים של מומים (אני מניח שנשלל בסקירות) מיעוט מי שפיר מבטא בד"כ הפרעה בתפקוד שליתי .במקרים אלה יש לעקוב בקפדנות אחר קצב גדילת העובר, זרימת דם בחבל הטבור ולבצע ניטור עוברי פעם בשבוע לפחות. אין קשר ישיר ביו כמות מים שאת שותה לכמות מי השפיר של העובר. מומלץ מעקב על ידי רופא המתמחה בניהול הריון בסיכון.
לבסוף כמי שעובד ביחידה להריון בסיכון גבוה בבי"ח איכילוב אני סבור כי זו בחירה ראויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתמול הבדיקות היו תקינות לחלוטין
קרן11/09/2007אין לי מחסור במי שפיר העובר בסדר גמור 1.8 ק"ג הוא כבר עם הראש למטה. אמרו לי שהתיבשות יכולה לגרום למצוקה עוברית ולידה מוקדמת מאז המקרה אני נזהרת. אני בכול זאת רוצה להיות במעקב של רופא סליחה על הביטוי צפוני וקשה לי לקבל המלצה אנסה דרך חברות משפחה וכדומה.
(הרופאה כבר רצתה לשלוח למי שפיר ) טוב שאני מפעילה גם שיקול דעת. אגב אתה עובד עם הכללית או המשלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב רופא "צפוני"
ד''ר אלי רימון11/09/2007קרן שלום
שמחתי לשמוע שההריון חזר להיות בגדר התקין.
אני עוקב אחר נשים בהריון בסיכון גבוה בקופ"ח מאוחדת ומכבי אך לא בכללית.
אינני יכול כמובן להמליץבאתר על רופא מסוים.
דברי איתי בטלפון 052-4262520 ואשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)