מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרופאיםדפנה30/09/2009
שלום רב, לפני מס חודשים הרופאת נשים שלי הפנתה אותי לבצע מס בדיקות לפני כניסה להריון.
בבדיקת הדם התברר שערך הסוכר שלי גבוה (בערך 106). כמובן שההיסטריה היתה בעיצומה מאחר ואני משתדלת מאוד לשמור על אורח חיים בריא (פעילות ספורטיבית ותזונה נכונה) הופניתי לבדיקות גנטיות לסכרת שיצאו תקינות וכן למרפאת אם ועובר.
לאחר מס חודשים של נסיונות נכנסתי להריון אך לצערי לא נצפה דופק באולטרסאונד והחודש היתה לי הפלה טבעית.
אני יודעת שאחוז ההפלות בשליש הראשון גבוה אך האם יש קשר בין ערעי הסוכר להפלה?
(בנוסף יש לי תת פעילות של בלוטת התריס- לוקחת כבר שנים תירוקסין ומאוזנת.)
אני מעט מתוחה, מבולבלת ועצובה...ומאוד מאוד רוצה כבר להיכנס שוב להריון.
מה עליי לעשות?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת?
ד''ר אלי רימון01/10/2009ערכי סוכר גבוהים לאורך זמן יכולים להביא להפלות אך מדובר בערכים חריגים וכנראה שזו לא הסיבה אצלך
פני למרפאת סוכרת לבירור ופני לרופא אנדוקרינולוג לאיזון בלוטת התריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)