מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום ודופק איטישי לי מתן11/10/2009
אני בשבוע 6+2 , אתמול היה מעט מאוד דימום ובבדיקה נמצא שצואר הרחם תקין, שק חלמון הד עוברי ודופק איטי עפ"י התרשמות הרופא במוקד הנשים.
שאלותי הן:
1) האם יש צורך במתן תמיכת פרוגסטרון?
2)אני בת 39 עם משקל עודף גבוה וזהו הריון טבעי אך ההריון הקודם והראשון היה מתרומת ביצית, תקין עם סכרת הריון. מה הסיכוי שלי להיות מטופלת כבר מעתה דרך קופ"ח ע"י רופא מומחה להריון בסיכון ולהיות מוגדרת ככזו?
3) בהתיחחס לדימום ולשאר הנתונים שמניתי, מה סיכוי ההריון לשרוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ודופק איטי
פרופ' יריב יוגב11/10/2009לאור גילך מחלות הרקע והנתונים הסונוגרפיים שציינת הסיכוי להפלה יחסית גבוה
אין הוכחה ליתרון ע"י תמיכה של תכשירי פרוגסטרון
אינני מכיר את מדיניות קופת החולים שלך אך לאור הנתונים שסיפקת יש לשקול ייעוץ רופא המומחה להריון בסיכון גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)