מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנמיהמאיה11/10/2009
שבוע 18 בהריון תאומים.
בספירת דם היום 3 נתונים מתחת לנורמה:
RBC= 3.65
HB= 10.5
HCT= 30.6
מהאינטרנט אני למדה שהנ"ל מעיד על אנמיה.
1. איך מטפלים באנמיה?
2. האם מסוכן לעוברים?
3. האם יכול להיות שזה מה שגורם לי לדופק מואץ?
4. האם הנתונים הנ"ל מחייבים המשך בירור בבדיקות דם?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנמיה
פרופ' יריב יוגב11/10/2009מדובר באנמיה של הריון
יש מקום לתוספת ברזל
אין סכנה לעוברים
התייעצי עם הרופא המטפל לגבי סוג התכשיר ואופן המתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף!!!!!!
מאיה11/10/2009הרופא שלי נמצא בחו"ל עד לסוף השבוע...
הבעיה הבוערת שלי היא שאני סובלת מדופק מאוד מהיר במהלך השבוע האחרון. לפני כמה דקות מדדתי דופק 130!!! ואתמול ושלשום 120.
האם נטילת ברזל במינון 50 מ"ג ליום (25 מהפרנטל + 25 ברזל עדין) עשויה להקל על האנמיה באופן מיידי ובכך להוריד גם את הדופק?
האם הדופק המהיר מסכן את העובדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
פרופ' יריב יוגב12/10/2009דופק מהיר אינו מפריע לעוברים אך יש מקום להערכה לסיבה לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)