אי ספיקת צוואר רחם ו CMV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי ספיקת צוואר רחם ו CMV
    עדי
    14/10/2009

שלום רב,
    לפני כשלושה חודשים וחצי עברתי הפסקת היריון בעקבות ממצא של מחיקת צוואר רחם ובלט קרומים בשבוע 23. אני מעוניינת כמובן בחוויה מתקנת ורצוי שעה אחת קודם...לאחר בדיקות שביצעתי בעודי מתכננת היריון נוסף הסתבר כי יש לי CMV גבולי (הבדיקות הן מתחילת אוגוסט) כאשר האויידיטי שלי בתחילת אוגוסט הוא 42. עפ"י מה שכתוב בבדיקות נדבקתי ככל הנראה בתחילת מאי (מה שאומר שגם הייתי חולה במהלך ההיריון שהופסק כאמור - הרופא שלי לא עשה לי בדיקות שוטפות ל CMV אלא רק בתחילת ההירון שאז כאמור יצאתי שלילית הן ב IGG והן ב IGM). הדילמה היא כזו - רופאה חדשה שלי להריון בסיכון גבוה אמרה לי שאחרי 6 חודשים מיום ההדבקה (דהיינו תחילת מאי) אני יכולה להתחיל לנסות להיכנס להיריון כשהיא לא קובעת חד משמעית שיהיה צורך בתפר צווארי ואילו רופא אחר שהייתי אצלו אמר שאני צריכה לחכות לפחות עד פברואר והוא ממליץ באופן חד משמעי תפר צוארי. אני לחוצה כאמור על היריון נוסף ומעוניינת בחוות דעתך. במידת הצורך אשמח גם להגיע לשיחת ייעוץ.
    תודה,
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי ספיקת צוואר רחם ו CMV

הוספת תגובה

• אי ספיקת צוואר רחם ו CMV

פרופ' יריב יוגב
    14/10/2009

השאלה ששאלת מורכבת
    כעיקרון לגבי CMV ההמלצה היא לא להכנס להריון 1/2 שנה מתאריך ההדבקה המשוער אך אין לכך תימוכין בספרות וממידע שהצטבר עם השנים נשים שהרו בפרק זמן קצר יותר (לאו דווקא באופן מתוכנן) שיעור ההדבקה ב CMVהיה אפסי
    לגבי תפר צווארי ע"ס הנתונים שסיפקת קשה לתת חוות דעת
    במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ מסודרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו