אנדומטרין-האם מסוכן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדומטרין-האם מסוכן
    יפעת
    24/10/2009

בת 41 +2 ילדים בניתוחים קיסריים.בעברי 2 הפלות בשבועות מאוחרים (15 ו 20) עקב בלט קרומים לאחר דימום כבד.
    טיפול IVF ראשון מוצלח.מקבלת תמיכה 3 פעמים ביום נרות אנדומטרין.בשבוע שעבר בשבוע 11+4 עברתי תהליך של תפירת צואר הרחם וקיבלתי למשך שבוע ימים זריקות גסטון 50 מ"ל.
    הרופא הפרטי אצלו עברתי את ההפרייה כבר אינו מטפל בי ואת יתר מעקבההריון אני עושה ביחידה להריון בסיכון גבוה בבי"ח תה"ש. מיד לאחר שנודע לי שאני בהריון רופא ההפרייה אמר לי להמשיך בתמיכה עד לשבוע 13. השבוע נכנסתי קצת לפורומים ולהפתעתי גיליתי כל מיני דעות בעיניין השבוע בו צריך להפסיק את התמיכה. רוב הדעות היו להפסיק את התמיכה לכל היותר עדלשבוע 12.היום אני בשבוע 12+5 האם הדבר יכול לסכן את העובר (היום סיימתי את התמיכה)?
    לתגובתך המהירה אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטרין-האם מסוכן

הוספת תגובה

• ליפעת

ד''ר אלי רימון
    24/10/2009

הטיפול אינו מסוכן
    יתרה מזאת לאור הסיפור של לידות מוקדמות יתכן שמומלץ שתקבלי טיפול בפרוגסטרון כל ההריון
    פני למרפאה למניעת לידות מוקדמות באיכילוב ליעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו