סיום הריון שבוע 21

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיום הריון שבוע 21
    ליאורה
    04/11/2009

שלום לפני כמה שבועות הייתה לי לידה מוקדמת...שבוע 21 לאחר ניסיון להיכנס להריון במשך שנה שלמה עם כדורים אקקלומין ואז הפסקה של חודשיים שלוש וכניסה להריון ספונטנית, בעבר לפני כמה שנים הייתה גרידה עקב הפסקת דופק לעובר בשבוע 8.כבר מתחילת הריון הרגשתי תמיד כאבי בטן והתלוננתי על הפרשות חומות ודמיות לסירוגין פניתי תמיד לרופאים שבדקו אותי והכל היה בסדר צוואר ארוך וסגור,בסקירה ראשונה הצוואר היה 39 מ"מ לפני כחצי חודש הרגשתי החמרה במצב ההתקשות בבטן תחתונה חזרה והתקווציות שמלובות בדימום קל והפרשות מרובות עם כאבים חזקים בבטן תחתונה וגב,המשכתי את הבדיקות וכמה וכמה פעמים הגעתי למיון שם שוב פעם הצוואר היה סגור וארון עם התקצרות ל36 מ"מ בשבוע 20+3 הרופא אמר שאין טעם לדאגה זה עדיין תקין נעשתה בתיקת US נמצא דופק ותנועות העובר-מתאים לשבוע ההריון נשלחתי לבדיקת שטן ע"מ לשלוש דלקת.,לאחר יום עם כאבים מתחזקים פניתי שוב פעם למיון והפעם ידעתי וודאי שזה צירים כי זה היה כל 3 דקות עם ירידת מים קלה +הפרשה שמריחה רע(סליחה על התיאור)
    שם נאמר לי שאין טעם לבדיקה כי נבדקתי יום קודם,אז סביר להניח שהכאב החזק זה מדלקת או מהתרחבות הרחם,לא נעשתה שום בדיקה נאמר לי לקחת כדורי זינט על מנת להקל על הדלקת ונשלחתי לביתי. אפילו ללא מנוחה,כאשר בקשתי בדיקה נאמר לי שאין טעם ואין סיכוי שמדובר אכן בצירים וגם אין טעם לחבר אותי למוניטור!!! הצירים התחזקו והכאב נהיה בלתי נסבל בקושי הצלחתי לללכת הגעתי שוב פעם למיון והפעם בבדיקה נאמר לי שיש לי ירידת מים צוואר הרחם פעור ורואים דרכו עובר וכרומים ואין במצב כזה מה לעשות אלה להמתין ללידה עצמה.
    **עכשיו נאמר לי שכנראה הרחם חלש ויש סיכוי לקשירה בעתיד
    השאלה שלי: הבנתי שבדרך כלל מבצעים את הקשירה למי שלא הרגישה צירים ולא היו כאבים ,אבל במצב שלי הצוואר היה סגור וארוך אך כן היו צירים וכאבי בטן וגב חזקים( בטן תחתונה)
    האם עדיין מומלץ לבצע קשירה?
    שאלה נוספת : האם היה אפשר למנוע לידה מוקדמת בעזרת זריקות? וכל מה שהיה דרוש זה לחבר אותי למוניטור כבר שבוע קודם ואפילו שבועיים כאשר הכאב התחזק והיו לי צירים כל כמה פעמים ביום שבאו וחלפו?
    האם מנוחה ושכיבה מוחלטת הייתה עוזרת במצבי?
    האם למקרה שלי צריך מעקב מסויים ובירור על מנת להחליט המשך הטיפול?
    האם צריך רופא לסיכון הריון?
    תודה מראש וסליחה על האורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיום הריון שבוע 21

הוספת תגובה

• סיום הריון

ד''ר אלי רימון
    04/11/2009

מניסיוני לא ניתן היה למנוע את הלידה המוקדמת שהתרחשה.
    קשה לסכם את היעוץ באתר
    מציע לך להגיע למרפאה למניעת לידות מוקדמות באיכילוב ליעוץ מסודר, אין צורך בהתחייבות
    אנא הביאי סיכום אשפוז ובקשי תשובת תרביות מהעובר ושליה אם נלקחו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו