שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    מעיין
    10/11/2009

שלום, אני בשבוע 25. בסיקרה מורחבת עשו לי דופלר עקב אינהיבין ןפאפ איי גבוה, ו-HCG 2.2. התוצאות הן S/D=2.7 בעורק הטבור שנאמר לי שתקין, ןבעורקי הרחם PI=0.47 ובצד שני PI=1.93. הבנתי שתקין זה פחות מ-1.2- עד כמה החריגה הזו מסוכנת והאם צד אחד יכול לפצות על צד שני?
    בנוסף, עד לפני שבועיים לחץ דם שלי היה נמוך 90/50 או 100/60 ובשבועיים האחרון עלה ל-120/80 או 127/78 והעליתי 3 ק"ג בשבוע האחרון.....אין לי חלבון בשתן.
    האם הסימנים האלה יכולים לרמז על רעלת הריון? אני בת 30 הריון ראשון עד כה תקין למעט צירונים שלא מביאים ללידה ולכן אני נחה הרבה.
    מאיזה ערכים הלחץ דם נחשב לא תקין? למה עלי לשים לב? יש לי חולשה ביד שמאל כבר יומיים. דרך אגב- ביד שמאל הלחץ דם יותר גבוה מיד ימין בהרבה, האם זה נורמלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• מקפיצה- דילגתם עלי

עדי
    10/11/2009

אנא לפחות תתייחסו לערכי הזרימות בעורקי הרחם שנתתי לכם...האם זה תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענבל

פרופ' יריב יוגב
    10/11/2009

יש לחזור על בדיקת הסונר ומעקב הגדילה בעוד שבועיים.
    כמו כן יש להמשיך במעקב לחץ דם וחלבון בשתן.
    לחץ דם גבוה מ- 140/90 מחייב בדיקה מיידית.
    בקשר לחולשה ביד שמאל פני להיבדק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו