צירים מוקדמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צירים מוקדמים
    מושית
    15/11/2009

אני חשה צרצורים במספר השבועות האחרונים. יש ימים שבתדירות נמוכה, ויש ימים שבתידרות גבוהה, אפילו מספר פעמים בשעה. אני במעקב צוואר הרחם החל משבוע 26. כיום שבוע שלושים פלוס, בבדיקה אחרונה לפני מספר ימים צוואר 33 מ"מ סגור. בדיקה אחת קודם לכן 36 מ"מ, סגור. אמנם "הורדתי הילוך" כהמלצת הרופא, אך אני עובדת, משתדלת להתאמץ פחות. שאלתי היא, האם לאור העובדה כי שבועות של צרצורים בתדירות משתנה לא השפיעו על צוואר הרחם הינה סימן שמדובר בברקסון היקס או שמא זה לא אומר? האם ייתכן שאותם צרצורים שלא עשו אפקט מספר שבועות יתחילו לפתע להשפיע אם אין שינוי בתדירות או בעוצמה? האם כדאי לעבור לשמירה מלאה למרות שהצוואר שומר על אורך וסגור? ומה בדבר פרסולט? אודה לתשובתכם. אוסיף כי המעקב הינו לאור שתי לידות בשבוע 36 בעבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צירים מוקדמים

הוספת תגובה

• צירים

ד''ר אלי רימון
    15/11/2009

יתכן שצירים כן ישפיעו על אורך הצואר
    אין כעת צורך בשמירה כי אין קיצור משמעותי
    אם תרצי תוכלי לפנות למרפאה למניעת לידות מוקדמות באיכילוב לביצוע בדיקה מנוזל הנרתיק שתוכל לנבא אם צפויים שינויים בצואר הרחם בזמן הקרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך - צוואר הרחם

מושית
    16/11/2009

תודה על תשובתך המהירה. מספר שאלות קצרות: האם כל אחת פשוט יכולה לגשת אליכם ולהיבדק או שזה כרוך בחברות בקופת חולים מסויימת/תשלום משמעותי? ושאלה שנייה, מה משמעות הניבוי, כלומר בהנחה שאכן זה ינבא שינוי, מה הוודאות של הניבוי הזה? ואם הוא יהיה ניבוי שלילי, כלומר שהמצב עתיד" להתדרדר" מה שנקרא תהיה לי אפשרות להשפיע על זה במנוחה, כדורים וכו'? או שפשוט "לשבת ולחכות"? תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לידה מוקדמת

ד''ר אלי רימון
    16/11/2009

הפניה אלינו אינה דורשת התחייבות מקופ"ח, תיאום תור אלי בטלפון זימון תורים 03-6974000
    הניבוי השלילי הוא בסבירות של 70-80%
    אם חיובי נוקטים באמצעים מנע כמו מנוחה, מתן זריקה להבשלת הריאות
    המעקב בשיתוף עם הרופא המטפל ואיננו מחליף את המעקב של הרופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו