זריקות פרוגססטרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקות פרוגססטרון
    יפעת
    19/11/2009

שלום. בת41 הריון לאחר טיפול הפריה ראשון. 2 הריונות תקינים לידה בניתוח קיסרי. 2 הריונות נוספים ספונטניים הסתיימו האחד בשבוע 15 והשני בשבוע 20 בעיקבות דימום כבד ובלט קרומים.
    הריון עד עכשיו תקין-תפר בשבוע 12. בתחילת שבוע כאבי בטן חזקים . ביקורת ביחידה להריון בסיכון גבוה בבדיקת אולטראסאונד לפני הכניסה לרופאה-אורךצואר הרחם 23 מ"מ.בדיקה נוספתלאחר כשעתיים אצל הרופאה-אורךצואר הרחם 34 מ"מ (הרופאה טענה שהבדיקה הראשונה כנראה לא נעשתה נכון שהצואר לא נמדד אלכסונית).בכל מקרה הרופאה חשבה שעלי לקבל זריקות פרוגסטרון 250 אחת לשבוע ומנוחה של שבועיים.העיניין הוא שהרופאה כתבה במרשם שעלי לקבל i.m. 17-oh פרוגסטרון והחומר שקיבלתי מקופתהחולים שמו hydroxyprogesterone caproate .
    לפי מה שקראתי באינטרנט רק הפרוגסטרון המאוד מסויים שרשמה לי הרופאה יכול להרגיע את הרחם.האם הפרוגסטרון אותו קיבלתי מקופת החולים הוא אותו הפרוגסטרון המומלץ או שעלי לבקש בדיוק את אותו חומר שרשמה לי הרופאה.
    מצטערת על השאלה הארוכה והמייגעת אך אני די אובדת עצות ואין לי מושג מה עלי לעשות.
    לתגובתך המהירה אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקות פרוגססטרון

הוספת תגובה

• פרוגבסטרון

ד''ר אלי רימון
    19/11/2009

הרופאה התכוונה למה שקבלת ,שמות שונים לאותו החומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו