רעלת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעלת הריון
    דקלה
    19/11/2009

שלום,
    מה דעתך על בדיקת הדם לחיזוי רעלת הריון (בבמעבדות זר)? מהם אחוזי הדיוק שלה? אני מאוד מוטרדת מהנושא. ההריון הראשון שלי עבר בצורה חלקה ללא מדללים למרות שאני סובלת מ-MTHFR הומוזיגוט ופקטור 5 ליידן הטרוזיגוט. כשבוע אחרי הלידה התפתח אצלי לחץ דם גבוה והרופאים היו חלוקים בדעתם את זו רעלת ארי לידה או רק ל"ד. (ל"ד התאזן אחרי 9 חודשים, כיום תקין). אני מתכננת הריון שני ושואלת האם כדאי לי לעשות את הבדיקה והאם חיזוי מוקדם יכול להיות מועיל במניעת רעלת הריון? שאלה נוספת : מה הם הסיכויים שאחלה ברעלת במהלך ההריון או אחריו לאור הסיפור שלי? (בייעוץ אצל פרופ' קופרמינץ המליץ לי לא לקחת אספירין וגם לא קלקסאן בהריון אלא רק במשכב לידה ).
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעלת הריון

הוספת תגובה

• רעלת

ד''ר אלי רימון
    20/11/2009

לדעתי את לא צריכה את הבדיקה כי את בסיכון גבוה לרעלת הריוןומראש יש צורך במעקה הריון בסיכון קפדני
    צריך להתעמק במהלך ההריון והלידה שלך כדי לקבוע אם יש צורך בטיפול נוגד קרישה בהריון הבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דקלה
    20/11/2009

אני בסיכון לרעלת במהלך ההריון או אחרי הלידה לאור הסיפור שלי? האם הסיכון לרעלת גובר בגלל בעיית הקרישיות? מה הסיכוי שזה יחזור בהריון הבא? ההריון הקודם וגם הלידה היו תקינים לחלוטין והתינוק נולד במשקל 3.800 ק"ג. אני בת 34, לידה קודמת היתה בגיל 31
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו