מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים חזקיםעדי24/11/2009
שלום, אני בשבוע 27 .מלפני 4 ימים החלו לי כאבים חזקים בבטן תחתונה, גב תחתון, משפעה ימנית ורגל ימין.כאבים עוויתיים ובלתי נסבלים שלא היו לי מעולם ממש התקפלתי.פניתי למיון ואושפזתי.- אין צירים, העובר תקין, צוואר 4.4 ממ, אין דלקת בשתן, א"ס כליות ודרכי השתן תקין, אין בקע או אפנדציט , בדיקות דם תקינות.רק לאחר זריקת וולטרן נרגעו הכאבים לפני כן לא אקמול או פפברין עזרו. שוחררתי למחרת.הכאבים ממשיכים באותה עוצמה. ממה הם יכולים לנבוע? מה הטיפול אני חסרת אונים שלא יודעים מה יש לי אני לא מתפקדת ופשוט נעצרו לי החיים כבר 4 ימים. מה הסיבות שיכולות להיות והאם זה מעיד על לידה מוקדמת? מה יש לי אני מתוסכלת מאד.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים
פרופ' יריב יוגב25/11/2009על פניו בוצעו כל הבדיקות הנדרשות
יש לבדוק שאין מיומה (שרירן) נמקי כסיבה לכאבים או תסביב שחלתי
קשה לייעץ לגבי כאבים מעל גבי האינטרנט
במידה ומעוניינת קבעי פגישה מסודרת לצורך בדיקה והערכה מפורטת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסביב בדקו ואין. לגבי שרירן האם
מעיין25/11/2009ניתן לאבחן במהלך ההריון? בשבוע 5 כשהייתי אצל הגניקולוג והוא ראה שק הריון הוא אמר שיש לי שרירן שלא מזיק ושלא חשוב והדגיש זאת מספר פעמים. האם יכול להיות שהוא התפתח? האם יש חשש בלידה או לידה מוקדמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרירן
פרופ' יריב יוגב25/11/2009יש צורך לבצע סונר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)