כאבים חזקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים
    עדי
    24/11/2009

שלום, אני בשבוע 27 .מלפני 4 ימים החלו לי כאבים חזקים בבטן תחתונה, גב תחתון, משפעה ימנית ורגל ימין.כאבים עוויתיים ובלתי נסבלים שלא היו לי מעולם ממש התקפלתי.פניתי למיון ואושפזתי.- אין צירים, העובר תקין, צוואר 4.4 ממ, אין דלקת בשתן, א"ס כליות ודרכי השתן תקין, אין בקע או אפנדציט , בדיקות דם תקינות.רק לאחר זריקת וולטרן נרגעו הכאבים לפני כן לא אקמול או פפברין עזרו. שוחררתי למחרת.הכאבים ממשיכים באותה עוצמה. ממה הם יכולים לנבוע? מה הטיפול אני חסרת אונים שלא יודעים מה יש לי אני לא מתפקדת ופשוט נעצרו לי החיים כבר 4 ימים. מה הסיבות שיכולות להיות והאם זה מעיד על לידה מוקדמת? מה יש לי אני מתוסכלת מאד.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים

הוספת תגובה

• כאבים חזקים

פרופ' יריב יוגב
    25/11/2009

על פניו בוצעו כל הבדיקות הנדרשות
    יש לבדוק שאין מיומה (שרירן) נמקי כסיבה לכאבים או תסביב שחלתי
    קשה לייעץ לגבי כאבים מעל גבי האינטרנט
    במידה ומעוניינת קבעי פגישה מסודרת לצורך בדיקה והערכה מפורטת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסביב בדקו ואין. לגבי שרירן האם

מעיין
    25/11/2009

ניתן לאבחן במהלך ההריון? בשבוע 5 כשהייתי אצל הגניקולוג והוא ראה שק הריון הוא אמר שיש לי שרירן שלא מזיק ושלא חשוב והדגיש זאת מספר פעמים. האם יכול להיות שהוא התפתח? האם יש חשש בלידה או לידה מוקדמת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרירן

פרופ' יריב יוגב
    25/11/2009

יש צורך לבצע סונר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו