מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי שפיר
    יפעת
    05/12/2009

שלום.ביום ה' עברתי בדיקת מי שפיר בבי"ח אסותא. אני בת 41.5 ואת
    הבדיקה עשיתי בעקבות המלצה של הרופאה ביח' להריון בסיכון גבוה בבי"ח תה"ש שם אני מטופלת -בגלל 2 הפלות בשבועות מתקדמים (15,20) ביום הדיקור היו לי מעט כאבים בקיבה אך לא ייחסתי לכך חשיבות. כמובן שמיד לאחר הדיקור נסעתי הביתה ונכנסתי למיטה.באותו ערב היו לי בחילות והכאבים בקיבה התעצמו. יום למחרת הרגשתי חוסר תיאבון ויותר מזה בחילות לא נעימות. היו לי פעמיים שילשולים לאף בפעם השנייה שנכנסתי לשירותים הרגשתי חולשה ותחושה כמו לפני עילפון התמלאתי בזיעה ומייד שוב נכנסתי למיטה. לאחר כ-10 דקות התחלתי להרגיש טוב יותר ומאז ההרגשה הלכה והשתפרה.בערב כבר יכולתי שוב לאכול (הכאבים בבטן-באזור הקיבה עדיין נמשכו אך פחתו בהדרגה). לא היה לי חום למרות שלא מדדתי במד חום אבל לא היתה לי תחושה של חום, לא היו דימומים ולא ירידת מים.התקשרתי לרופא שעשה לי את הדיקור שטען שאין כל קשר בין התופעות שציינתי לבין הדיקור והמליץ לגשת לבדיקה אם ממשיכה להרגיש חולה.
    שאלתי היא: בין אם זה היה וירוס או סתם קילקול קיבה האם יכול להתפתח זיהום כתןצאה מתופעות אילה? האם כדאי להיבדק ואולי לקבל אפילו אנטיביוטיקה כטיפול מונע בגלל התופעות הנ"ל?
    שאלה נוספת: תוך כמה זמן נסגר הנקב ברחם ובשק מי השפיר שנוצר כתוצאה מהדיקור?ומהו טווח הסכנה של הדיקור?
    לתגובתך\ם המהירה אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי שפיר

הוספת תגובה

• דיקור

ד''ר אלי רימון
    06/12/2009

פני ליעות הרופא המטפל
    יש צורך בבדיקה ואולי בדיקות דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו